Setari Cookie-uri

Mai mult loc pentru vise: cu catalogul IKEA 2012

Catalogul IKEA 2012, valabil de la 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2012, a fost lansat in cadrul conferintei de presa organizate in magazinul din Zona Comerciala Baneasa, joi, pe data de 4 august.

Tot anul acesta, designerii IKEA au introdus doua stiluri decorative noi: unul tipic suedez, celalalt clasic. Stilul suedez modern este simplu si practic, in culori vibrante si cu design inovator. Prin stilul clasic, designerii IKEA si-au propus sa inspire siguranta. Eleganta si calitatea elementelor clasice combinata cu atentia pentru detalii creeaza un aer deschis si primitor. Predomina tonurile calde de maro, roz, lila, verde, albastru si alb, contrastele intre suprafete lucioase si mate si nuantele ton pe ton.

Ne mandrim si cu o colectie noua: cea a textilelor create in urma colaborarii cu Beckman’s College of Design din Stockholm. In timpul unui atelier de 2 zile, douazeci si doi de studenti au creat sute de schite inspirate din valorile noastre: entuziasm si spirit de echipa. Nici nu si-au imaginat ca lucrarile lor vor ajunge la milioanele de clienti IKEA din toata lumea. Designerul Emma Jones a lucrat cot la cot cu ei si a combinat imaginile in sase imprimeuri, care arata dorinta noastra de a face lucrurile diferit. Iar rezultatul sunt metrajele EDMA, MADDE, DURITA, LILLIVI, JULITA si GULLVI.

Harta interactiva a distributiei va fi din nou disponibila pe website-ul www.IKEA.ro, incepand de pe 15 august, pentru ca internautii sa poata afla perioada exacta in care catalogul va ajunge in cartierul lor.
De la 1 septembrie, noul catalog va fi disponibil in format digital si pe website-ul www.ikea.ro. Internautii vor gasi, incepand de la 1 septembrie doua instrumente noi de planificare 3D: pentru ansamblurile de dulapuri PAX si pentru gama de organizare si depozitare pentru camera de zi BESTA, pe langa cel deja existent pentru toate familiile de mobilier pentru bucatarie.

Pentru prima data, in acest an, catalogul IKEA 2012 va putea fi rasfoit si pe telefonul mobil: o aplicatie pentru Iphone si Android va fi disponibila incepand de la 1 Septembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.