Mai mult loc pentru vise: cu catalogul IKEA 2012

Mai mult loc pentru vise: cu catalogul IKEA 2012

Catalogul IKEA 2012, valabil de la 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2012, a fost lansat in cadrul conferintei de presa organizate in magazinul din Zona Comerciala Baneasa, joi, pe data de 4 august.

Catalogul IKEA 2012, valabil de la 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2012, a fost lansat in cadrul conferintei de presa organizate in magazinul din Zona Comerciala Baneasa, joi, pe data de 4 august. Incepand de pe 15 august, locuitorii din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi vor primi noul catalog in clanta usii sau in poarta. 950.000 de cataloage IKEA vor fi distribuite gratuit, ca in fiecare an, in pungi biodegradabile.

Citeste si:
Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

Potrivit unor studii publicate in 2010 de Organizatia Natiunilor Unite, 50% din populatia lumii locuieste in prezent in mediul urban, iar in anul 2050 acest procent va ajunge la 69%. Aceleasi studii au aratat ca spatiul mediu locuit in orase e in scadere in fiecare an, in timp ce populatia lumii creste. De aceea, in catalogul IKEA 2012, solutiile pentru spatiile mici sunt in centrul atentiei.

"Stim ca spatiile mici reprezinta realitatea vietii de zi cu zi a celor mai multi oameni. De aceea, incercam sa venim si in acest an in intampinarea lor. Inca din primele pagini ale noului catalog prezentam 6 propuneri de camere cu amenajari functionale care folosesc la maximum spatiul disponibil din casa: o camera de 40 mp pentru sase prieteni; o bucatarie de 7 mp cu insula prin care se castiga spatiu pentru gatit; o camera de zi pentru copii, parinti si musafiri; o baie mai usor de exploatat; o camera de zi in care un cuplu poate face lucruri diferite stand impreuna; un dressing adevarat intr-un dormitor de 14 mp. Sunt solutii neconventionale, care te provoaca sa gandesti diferit si te conving prin simplitate si functionalitate. Cei care vor avea inspiratia sa le incerce vor face cu siguranta un pas mai aproape de casa din visele lor", a declarat Daniela Sargu, PR Manager IKEA Romania.

Avem spatii mici peste tot: in intreg apartamentul, cand ne simtim ca intr-o cutie de chibrituri, sau numai in unele zone din casa. Anul acesta, designerii IKEA au cautat propuneri de amenajare noi si utile, care sa le permita tuturor sa castige spatiu, indiferent cat de mica e casa in care traiesc. In gama IKEA exista deja o multime de solutii: mobilier multifunctional, pliant, mobil sau care se poate stivui, usor de montat pe inaltimea camerei, care imparte camera in mai multe zone, cu spatiu de depozitare incorporat sau care poate fi folosit in spatiile pe care le credeam inutile. Sunt solutii functionale care exploateazain mod inteligent fiecare centimetru patrat din casa. Bineinteles, la preturi accesibile.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri