Mai mult loc pentru vise: cu catalogul IKEA 2012

Mai mult loc pentru vise: cu catalogul IKEA 2012
Kudika
8 August 2011

Catalogul IKEA 2012, valabil de la 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2012, a fost lansat in cadrul conferintei de presa organizate in magazinul din Zona Comerciala Baneasa, joi, pe data de 4 august.

Designerii IKEA cauta mereu solutii noi pentru a crea produse la preturi cat mai mici, fara a reduce calitatea. De aceea, aleg sa produca masute de cafea intr-o fabrica pentru usi sau suporturi pentru lumanari intr-una de duze electrice. Datorita comenzilor mari, beneficiem de economii de scara si astfel reusim sa reducem costurile de achizitie. Pachetele plate sunt incarcate in containere compacte ce ocupa mai putin spatiu si astfel numarul camioanelor folosite scade, o data cu costurile de transport, dar si cu emisiile de dioxid de carbon. Iar economiile astfel obtinute sunt transferate catre consumator, in preturi si mai mici. Pe masura ce se descopera metode mai eficiente de productie sau de optimizare a traseelor logistice, preturile din catalog se pot diminua, pe masura ce creste eficienta, insa nu se pot majora, pentru ca "includ TVA, sunt maxime si sunt valabile de la 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2012", asa cum garantam in fiecare an, chiar pe coperta catalogului.

Citeste si:
Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

"Anul acesta am continuat investitia in preturi mici inceputa anul trecut. Ne-am bucurat ca am reusit sa reducem cu 12% preturile pe intreaga gama de produse, in ciuda inflatiei si a TVA-ului in crestere la acea vreme. A fost un rezultat important al eforturilor noastre de eficientizare a tuturor activitatilor, pentru ca preturile mici sunt piatra de temelie a viziunii IKEA. Anul acesta, suntem din nou alaturi de cei mai multi oameni: am reusit sa mentinem avantajul preturilor mici castigat anul trecut pentru consumatori. Am decis sa continuam ceea ce am inceput atunci, desi cresterile costurilor pe piata materiilor prime au fost foarte greu de controlat, iar inflatia a continuat sa creasca. Ne propunem sa oferim o viata de zi cu zi mai buna pentru cat mai multi oameni si stim ca asta inseamna mai mult decat mobilier: sa mai ramana ceva in portofel si pentru alte lucruri. De aceea ne-am concentrat pe solutii si idei pentru spatii mici, la cele mai accesibile preturi. Speram ca noul catalog sa ii ajute sa redescopere cum pot trai mai bine si sa se indragosteasca din nou de casa lor", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Dupa ce anul trecut am remodelat si reorganizat Zona de accesorii si decoratiuni de la parterul magazinului, anul acesta a venit randul Zonei de mobilier. "Ne dorim sa ii intampinam pe vizitatori cu idei noi, la fiecare vizita. Din experienta celor 4 ani pe piata am invatat ca putem face multe lucruri mai bine, pentru a fi si mai aproape de nevoile vietii de zi cu zi a romanilor. De aceea, camerele complet amenajate de la etajul magazinului au acum dimensiuni mai mici, oferind astfel si mai multa inspiratie si solutii de amenajare relevante pentru spatiul limitat din casele romanilor. Iar incepand de la 1 septembrie solutiile propuse propuse in primele pagini ale catalogului pentru amenajarea spatiilor mici vor fi disponibile si in magazin", a subliniat Cornel Oprisan.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri