Setari Cookie-uri

Lindab promoveaza culoarea si atitudinea VERDE

In luna aprilie, Lindab Romania da unda verde la acoperis, continuand astfel campania promotionala "Culoarea lunii", cu o culoare ce marcheaza atat instaurarea primaverii, cat si atitudinea ecologica a companiei.

In luna aprilie, Lindab Romania da unda verde la acoperis, continuand astfel campania promotionala "Culoarea lunii”, cu o culoare ce marcheaza atat instaurarea primaverii, cat si atitudinea ecologica a companiei. Promotia este valabila pana pe data de 30 aprilie 2009. In aceasta perioada, clientul final va beneficia de un discount de 30% la tigla metalica Lindab Nordic 400, elementele de tinichigerie si accesoriile in culoarea VERI 874, pe dimensiunile standard.
“Am decis sa marcam prima luna reala de primavara a acestui an cu o culoare semnificativa in acest sens. Mai mult, stim cu totii ca Verdele a devenit sinonim cu atitudinea ecologica in ultimii ani, iar, pentru Lindab, mediul a fost intotdeauna o preocupare majora. Produsele noastre sunt 100% reciclabile si perfect compatibile cu mediul inconjurator, iar activitatile pe care le desfasuram au un efect poluant redus asupra mediului. Asadar, pe langa sustinerea pe care o oferim clientilor care aleg sa nu faca rabat de la calitate, le propunem luna aceasta o culoare eleganta, atat estetic, cat si ca atitudine fata de mediu”, a declarat Andrei Sulyok Director General Lindab Romania.
Campania este valabila numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.
In anul 2003, Lindab Romania a adoptat propria Politica de mediu, a implementat un sistem de management de mediu in conformitate cu standardul ISO 14001, iar in septembrie 2003 a obtinut certificarea acestui sistem, pentru a-si coordona activitatile in asa fel incat acestea sa exercite un impact minim asupra mediului. Lindab SRL este singura firma de profil din Romania care a obtinut certificarea sistemului de management de mediu, din partea unor organisme nationale si internationale de prestigiu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.