Lindab promoveaza culoarea si atitudinea VERDE

In luna aprilie, Lindab Romania da unda verde la acoperis, continuand astfel campania promotionala "Culoarea lunii", cu o culoare ce marcheaza atat instaurarea primaverii, cat si atitudinea ecologica a companiei.

In luna aprilie, Lindab Romania da unda verde la acoperis, continuand astfel campania promotionala "Culoarea lunii”, cu o culoare ce marcheaza atat instaurarea primaverii, cat si atitudinea ecologica a companiei. Promotia este valabila pana pe data de 30 aprilie 2009. In aceasta perioada, clientul final va beneficia de un discount de 30% la tigla metalica Lindab Nordic 400, elementele de tinichigerie si accesoriile in culoarea VERI 874, pe dimensiunile standard.
“Am decis sa marcam prima luna reala de primavara a acestui an cu o culoare semnificativa in acest sens. Mai mult, stim cu totii ca Verdele a devenit sinonim cu atitudinea ecologica in ultimii ani, iar, pentru Lindab, mediul a fost intotdeauna o preocupare majora. Produsele noastre sunt 100% reciclabile si perfect compatibile cu mediul inconjurator, iar activitatile pe care le desfasuram au un efect poluant redus asupra mediului. Asadar, pe langa sustinerea pe care o oferim clientilor care aleg sa nu faca rabat de la calitate, le propunem luna aceasta o culoare eleganta, atat estetic, cat si ca atitudine fata de mediu”, a declarat Andrei Sulyok Director General Lindab Romania.
Campania este valabila numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.
In anul 2003, Lindab Romania a adoptat propria Politica de mediu, a implementat un sistem de management de mediu in conformitate cu standardul ISO 14001, iar in septembrie 2003 a obtinut certificarea acestui sistem, pentru a-si coordona activitatile in asa fel incat acestea sa exercite un impact minim asupra mediului. Lindab SRL este singura firma de profil din Romania care a obtinut certificarea sistemului de management de mediu, din partea unor organisme nationale si internationale de prestigiu.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri