Setari Cookie-uri

Best of: Premiile pentru design 2008

Calatoria este o experienta unica, iar arhitectii si designer-ii isi folosesc la maximum imaginatia pentru a crea forme inedite ce tin de fiecare aspect al acestei experiente, de la hoteluri si muzee, la restaurante si chiar genti de voiaj. Aflate doar la a patra editie, premiile T+L (Travel+Leisure) au devenit rapid un punct de reper in industria de profil. YourMoney va invita sa cunoasteti castigatorii premiilor T+L de anul acesta.


Cel mai bun spatiu cultural


Olympic Sculpture Park


• Seattle, SUA;
• Designed by: Weiss Manfredi;

Taind in peisaj cu precizia unei lame X-Acto si, apoi, jucandu-se cu planurile ca si cum nu ar fi cu nimic mai complicat decat origami, Marion Weiss si Michael Manfredi au reusit sa transforme o zona industriala, complet lipsita de stralucire din Seattle, intr-un superb parc, in care au fost aduse numeroase opera de arta, si in special sculpturi, printre artisti numarandu-se Richard Serra sau Alexander Calder. Ingeniosul parc in forma de Z reuseste, astfel, sa reconecteze orasul si golf.


Cel mai bun magazin


Van Cleef & Arpels

• Paris, Franta;
• Designed by: Patrick Jouin;
Aceasta mica bijuterie a Paris-ului reprezinta o adevarata fantezie a luxului si stralucirii, un mix extravagant de nuante, cu rafturi atent sculptate, cu linii calde si mobila invelita in matase. Atmosfera de basm este completata de niste imense candelabre stralucitoare si, bineinteles, de multe diamante.


Cel mai potrivit articol vestimentar pentru calatorii


Hanoracul Simply Vera

• Designed by: Vera Wang pentru Kohl's;
• Unde: Kohl's
O jacheta usoara, care este atat chic cat si extrem de practica.
Confectionata din nylon si polyester, este foarte usor de purtat, usor de impachetat si nu se sifoneaza, iar la un pret de 88 de dolari (66 dolari la reducere), cine poate nega faptul ca moda, la cel mai inalt nivel al ei nu este accesibila?
sursa www.yourmoney.ro
Povestea celui mai scump parfum din lume in Romania
Cele mai optimiste tari din lume
Noul Garmin Forerunner 405: GPS cu functii fitness
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.