Setari Cookie-uri

Philips ne arata viitorul. Senzational!

Cerul ti se pare lipsit de culoare? Vrei un apus de soare la orice ora? Se rezolva.

Intotdeauna suntem fascinati cand o companie cu renume mondial ne dezvaluie noi tehnologii din diferite domenii. Philips, marca importanta care a facut istorie prin implicarea sa in imbunatatirea nivelului de trai, loveste din nou, prezentand omului de rand o inovatie spectaculoasa.

Philips Dynamic Daylight Window te lasa sa decizi cata lumina vei avea in camera. Cerul ti se pare lipsit de culoare? Vrei un apus de soare la orice ora? Se rezolva. Minunea tehnologica iti permite sa schimbi culoarea, alegand un portocaliu romantic indiferent daca soarele nu a apus inca.

Oboseala iti face pleoapele grele dar lumina puternica nu te lasa sa dormi? O poti regla oricand, sau poti inchide intreaga fereastra activand obloanele virtuale. Dynamic Daylight Windows poate avea aplicatii in hotele high-tech sau chiar in casele oamenilor mai instariti. Cum te simti cand cu un simplu gest creezi ramuri cu frunze direct pe fereastra?

Nu se cunoaste exact cum functioaneza aceasta inventie. Din moment ce se pot crea asemenea modele, inseamna ca un display se ocupa de acest lucru. Ce se vede pe fundal este real sau este doar un virtual background? Fereastra ar putea fi compusa din display-uri transparente, care permit o vizualizare directa prin ele, tot ele participand si la reglajul luminozitatii si crearea efectului de oblon.

Mai multe detalii nu se cunosc inca, insa clipul video ofera suficiente informatii, lasandu-ne fara cuvinte. Philips demonstreaza inca o data, chiar aici pe continentul european, ca se pricepe de minune la inovatii menite sa ne schimbe viata.


Autor: Iancu Radulescu

Sursa: PlugIn.ro
Citeste si alte articole despre tehnologie pe PlugIn.ro. Noi iti recomandam:
Evesham SoundStage X2: Sound Projector intr-un stand TV
Logitech G51: Elvetienii, dincolo de ceasuri si ciocolata
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.