Kudika
2 Noiembrie 2009

Vila Berkel din Veenendaal, Tarile de Jos, este construita pe un sit ocupat, odinioara, de un bungalou, ce data din anii `70. Proprietarii acestuia si-au dorit sa il reconditioneze, decizand, in cele din urma, la sfatul arhitectului Paul de Ruiter, sa darame bungaloul si sa faca loc unei constructii cu un design complet nou.

Vila Berkel

Fasia de la baza si cea mai sudica, de altfel, este rezervata gradinii, fasia de la mijloc contine insasi vila, in vreme ce fasia cea mai nordica ofera accesul in casa: in aceasta zona, se afla parcarea si intrarea. Aceasta configuratie a sitului marcheaza faptul ca partile componente ale casei, pe care locuitorii doresc sa le pastreze private, sunt ascunse vederii.

5 idei surprinzatoare de design, care iti vor transforma casa in coperta de revista
Foto: Pieter Kers

5 tendinte de design interior pe care le vei vedea peste tot in aceasta toamna

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.