Kudika
2 Noiembrie 2009

Vila Berkel din Veenendaal, Tarile de Jos, este construita pe un sit ocupat, odinioara, de un bungalou, ce data din anii `70. Proprietarii acestuia si-au dorit sa il reconditioneze, decizand, in cele din urma, la sfatul arhitectului Paul de Ruiter, sa darame bungaloul si sa faca loc unei constructii cu un design complet nou.

Vila Berkel

Padurea din jurul vilei este intunecoasa, fapt ce a determinat asigurarea intrarii luminii intr-o cantitate cat mai mare posibila. Cu toate acestea, cu cat s-ar folosi mai multa sticla in cladire, cu atat ar fi mai dificil sa se mentina un hotar intre interior si exterior, intre public si privat. Ca atare, schema cladirii este divizata in trei fasii, perpendiculare pe drum.

5 idei surprinzatoare de design, care iti vor transforma casa in coperta de revista
Foto: Pieter Kers

5 tendinte de design interior pe care le vei vedea peste tot in aceasta toamna

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.