Kudika
2 Noiembrie 2009

Vila Berkel din Veenendaal, Tarile de Jos, este construita pe un sit ocupat, odinioara, de un bungalou, ce data din anii `70. Proprietarii acestuia si-au dorit sa il reconditioneze, decizand, in cele din urma, la sfatul arhitectului Paul de Ruiter, sa darame bungaloul si sa faca loc unei constructii cu un design complet nou.

Vila Berkel

Configuratia sitului este reluata in planul casei. Acesta este, de asemenea, impartit in trei fasii. Zona de est, pozitionata spre strada, contine functiunile mai putin private: intrarea, zona de invatat, bucataria si livingul, in vreme ce zona de vest, cea mai indepartata de strada, este rezervata unor activitati mai intime: un coridor care functioneaza ca spatiu pentru vizionarea televizorului, dormitoarele si baia. Astfel, caracterul functiunilor devine, treptat, din ce in ce mai intim.

5 idei surprinzatoare de design, care iti vor transforma casa in coperta de revista
Foto: Pieter Kers

5 tendinte de design interior pe care le vei vedea peste tot in aceasta toamna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.