Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru un birou rafinat

Decoreaza in asa fel incat spatiul de lucru sa fie unul rafinat si eficient in acelasi timp!

Daca peretii sunt zugraviti in culori neutre si nu ai posibilitatea de a rezugravi poti avea in vedere cateva accente de culoare oferite de cuverturi, perne decorative, rame pentru fotografii sau vase decorative.
Armonie
In situatia in care biroul tau este amplasat in coltul unei alte incaperi mai mari este foarte important cum combini cele doua spatii cu functiuni diferite. Alege piese de mobilier ce se potrivesc cu restul camerei insa nu uita ca ai de-a face totusi cu un birou, iar aceasta functiune trebuie sa fie vizibila.
Spatii de depozitare
Pentru o imagine ordonata in cadrul biroului achizitioneaza spatii de depozitare ce vor ascunde excesul de hartii si dosare de care dispui.
Accesorii
Cauta accesorii pentru biroul de acasa printre lucrurile pe care le ai deja. De exemplu, o cana sau un pahar interesant poate fi folosit drept suport pentru instrumentele de scris sau un vas de ceramica poate constitui suport pentru agrafe pentru hartie. Tine aproape obiectele pe care le folosesti cel mai des pentru a nu pierde timpul cautandu-le.
Carti
Daca ai vreo colectie de carti sau de reviste, dispune-le in ordine cronologica. Nu uita ca ordinea este foarte importanta pentru un birou. Pentru a oferi o nota de interes bibliotecii poti avea in vedere expunerea unor trofee sau obiecte decorative.
Tablouri
Fotografiile inramate sau picturile ofera un plus de personalitate biroului de acasa. Alege imagini care te inspira. Inrameaza diplome sau fotografii speciale. Poti include si o tabla magnetica pe care vei prinde notite cu ce ai de facut.
Ordine
Indiferent de stilul de decor, nu uita sa pastrezi o imagine ordonata. Gramezile dezorganizate de hartii pot transforma un birou rafinat in sine, intr-unul neingrijit. De asemenea, incearca sa nu incarci masa de birou cu prea multe poze si accesorii inutile. Pastreaza o imagine simpla pentru a profita cat mai mult de pe urma acestui spatiu!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.