10 sfaturi pentru un birou rafinat

10 sfaturi pentru un birou rafinat
Kudika
26 Septembrie 2008

Decoreaza in asa fel incat spatiul de lucru sa fie unul rafinat si eficient in acelasi timp!

Decoreaza in asa fel incat spatiul de lucru sa fie unul rafinat si eficient in acelasi timp!
Folosind putina imaginatie iti poti transforma biroul de acasa intr-un spatiu de lucru modern si atractiv ce se va integra intr-un mod reusit in spatiul locuintei tale.
Atunci cand amenajezi un birou la tine acasa ai nevoie de anumite obiecte indispensabile: instrumente de scris, o imprimanta, un telefon, un calculator si o masa de birou pe care sa dispui toate aceste lucruri. Insa, pentru un birou care sa-ti reflecte personalitatea, organizarea si decorul sunt elementele cheie pe care trebuie sa le ai in vedere.
Indiferent de bugetul de care dispui, poti sa amenajezi un spatiu de lucru frumos si functional in acelasi timp. In situatia in care nu poti achizitiona prea multe lucruri noi, o serie dintre obiectele vechi pot fi redistribuite pentru a putea fi folosite in birou. Nu uita ca preferintele tale au prioritate in fata ultimelor tendinte si de faptul ca biroul de acasa trebuie sa fie o extensie a locuintei tale.
Iata cateva sfaturi pentru realizarea biroului potrivit:
Planul
Mai intai trebuie sa ai in vedere planul incaperii. Cauta locul cel mai potrivit pentru masa de birou - exista posibilitatea ca o fereastra sa-ti distraga atentia sau duci lipsa de lumina naturala? Plaseaza mobilierul avand in vedere aceste eventuale probleme.
Masa de birou
Dimensiunile mesei de birou trebuie alese in functie de tipul lucrului. In situatia in care cel mai mult timp il petreci in fata calculatorului, o masa mai mica este suficienta, insa daca iti place sa imprastii diverse proiecte si folosesti biroul si pentru scris atunci cauta unul cu dimensiuni mai generoase.
Schema cromatica
Daca ai alocat o incapere separata amenajarii biroului este indicat sa alegi o combinatie motivanta de culori. Culorile intense, dar rafinate, precum albastrul frantuzesc sau verdele de primavara pot crea o atmosfera fericita fara sa te copleseasca.
Accente de culoare

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri