Setari Cookie-uri

Un spatiu calduros la birou

Spatiul de lucru trebuie sa ne alimenteze cu energie si sa ne stimuleze creativitatea.

Reducerea nivelului de stres
Lucrezi intr-un mediu in care lucrurile se desfasoara intr-un ritm accelerat? Poti avea in vedere achizitionarea unei mingi antistres ce va reduce in mod sigur tensiunea.
Mobilierul si iluminarea
Daca ai posibilitatea de a-ti alege piesele de mobilier, ar fi indicat sa optezi pentru cat mai multe materiale naturale. Acestea pot cuprinde o masa de birou din lemn si rafturi din lemn. Mobilierul ergonomic este foarte important pentru sanatatea ta, mai ales daca petreci foarte mult timp la masa de birou.
Iluminarea este un alt factor ce are implicatii serioase asupra starii tale de spirit in timp ce te afli la birou, mai ales in situatia in care biroul tau nu este situat langa o sursa de lumina naturala. Foloseste corpuri de iluminat ce imita cat mai mult lumina naturala. Poti avea in vedere renuntarea la lumina fluorescenta, in schimbul unor lampi ce vor creea un mediu mai calduros si primitor.
Eficienta la locul de munca
Cresterea eficientei la locul de munca poate fi obtinuta printr-o ordonare a dosarelor, accesoriilor si echipamentelor, in functie de frecventa utilizarii acestora.
O amenajare ce favorizeaza productivitatea necesita o analiza atenta a modului in care lucrezi si a obiectelor pe care le folosesti cel mai des. Avand in vedere faptul ca dispui de un numar limitat de spatii de depozitare va trebui sa faci o selectie atenta a obiectelor folosite in procesul de munca. Nu uita ca ordinea este esentiala pentru spatiul de lucru.
Creeaza un spatiu de lucru primitor, calduros si interesant in acelasi timp!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.