Mobilier de birou Ego: Personalitate si tehnologie

Mobilier de birou Ego: Personalitate si tehnologie

Pentru aceasta vara, Hansen Office Furniture va propune Colectia Ego a casei italiene Della Rovere.

Pentru aceasta vara, Hansen Office Furniture va propune Colectia Ego a casei italiene Della Rovere. Ego aduce idei inovatoare pentru birourile directoriale si operative, cu abordari ergonomice care interactioneaza cu tonurile calde ale noilor finisari si cu otelul, mereu in voga. Formele fine ale pieselor de mobilier propuse creaza armonie in jurul lor, iar spatiul de lucru devine foarte comod si placut ochiului.
Colectia Ego
Birourile Colectiei Ego au un impact puternic. Piesele sunt disponibile in finisari de stejar, atat in culoare inchisa, cat si deschisa. Sunt de asemenea disponibile si in finisare de lemn de nuc Canaletto, perfect pentru a crea spatii de munca primitoare si calde.
Fiecare finisare este, in sine, un caracter care ghideaza usor codul stilistic total, realizat dintr-o combinatie puternica: personalitate plus tehnologie.
Colectia Ego prezinta conceptele principale ale biroului dintr-o perspectiva diferita, care depaseste cotidianul, fara insa a pierde din vedere efectul global.
Conceptul colectiei
Punctul de plecare al intregii colectii este nevoia de oferi unui mediu de lucru placut si confortabil, care sa motiveze angajatii. Este cunoscut deja studiul si implementate chiar rezultatele lui de catre marile companii internationale, conform caruia biroul si mobilierul de birou pot fi un element esential in confortul angajatilor si in mai buna lor comunicare.
“Motivarea angajatilor prin amenajarea unor birouri confortabile si comunicarea mai buna dintre acestia datorita optimizarii spatiului de birou sunt de multa vreme practici uzuale in companiile europene. Estimam ca in curand mediul fizic de lucru poate deveni si in Romania un instrument care sa pluseze la pachetul salarial al angajatului si care sa ii determine cresterea loialitatii”, declara Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture.
Mobilier de birou bine ales
In acelasi timp, amenajarea unui birou nu mai este doar o problema de achizitie a mobilierului potrivit. Office design-ul devine o chestiune importanta in organizarea companiilor, cu un impact important asupra eficientei si motivatiei angajatilor.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2008
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri