Setari Cookie-uri

Idei pentru birou

Este destul de complicat sa ai biroul si locuinta sub acelasi acoperis deoarece atentia iti poate fi distrasa destul de usor.

Chiar daca biroul tau este situat acasa, acest lucru nu inseamna ca nu poti sa ai o vedere asupra centrului aglomerat al orasului. Daca imaginea de acasa ti se pare prea familiara si calduroasa si ti-e dor de viata intensa oferita de centrul localitatii poti sa incluzi o fotografie de mari dimensiuni ce prezinta o imagine a orasului tau preferat.
Suveniruri
Pentru a scapa cat mai bine de stresul provocat de munca iti sugeram sa amenajezi un colt in care sa expui suveniruri din vacantele tale. Acestea iti vor trezi amintiri placute si vor face munca mai usoara.
Aceste cateva idei pentru amenajarea biroului de acasa te vor ajuta sa transformi spatiul de lucru intr-unul mai placut. Nimanui nu-i place sa lucreze ore in sir intr-un birou inconfortabil si neplacut. Un astfel de birou nu face altceva decat sa provoace stres inutil si dificultate in concentrare. Daca iti place mediul care te inconjoara, este mult mai probabil sa iti placa sa si lucrezi.
Daca ideile prezentate mai sus nu te conving, exista o serie de alte trucuri care poate te vor ajuta. Nu trebuie decat sa-ti folosesti imaginatia. Tu esti singurul care stie care sunt lucrurile care te binedispun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.