Setari Cookie-uri

Idei pentru birou

Este destul de complicat sa ai biroul si locuinta sub acelasi acoperis deoarece atentia iti poate fi distrasa destul de usor.

Daca lucrezi acasa inseamna ca petreci foarte mult din timpul tau in biroul de acasa. Este destul de complicat sa ai biroul si locuinta sub acelasi acoperis deoarece atentia iti poate fi distrasa destul de usor, asadar este foarte important ca biroul sa fie un spatiu cat se poate de confortabil si relaxant. Acest lucru incepe cu amenajarea interioara. Daca nu stii de unde sa incepi inspira-te din aceste cateva idei pentru a-ti transforma spatiul rezervat biroului intr-unul cat se poate de placut si lipsit de stres.
In continuare vei gasi cateva idei de amenajare pentru birou care iti vor invioara spatiul de lucru:
Foloseste culori
Ultimul lucru pe care il cauti este sa fii inconjurat de pereti albi. Acest lucru insa, nu inseamna ca trebuie sa zugravesti peretii in culori inchise. Vei avea nevoie de culori vii pentru a crea o stare placuta. Trebuie sa recunoastem faptul ca nuantele deschise si vii reusesc sa faca oamenii mai fericiti. Este indicat sa recurgi la doua culori complementare pentru pereti, in jurul carora iti vei putea coordona intreaga amenajare. Poti sa zugravesti un perete intr-o culoare, avand rol de accentuare, iar restul peretilor in culoarea complementara.
Plantele si fericirea
Plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice pe care la au atat asupra aerului dintr-o incapere cat si asupra starii de spirit a celor ce se afla in spatiul respectiv. Incearca sa amplasezi plante in diferitele colturi ale incaperii pentru o imagine naturala si relaxanta.
Opere de arta
Daca esti pasionat de arta, poti sa exploatezi acest lucru in spatiul biroului tau. Poti sa amenajezi intreg biroul in jurul acestei teme, creand propria "galerie de arta", prin expunerea unei colectii de picturi de-a lungul peretilor incaperii. In afara de rafinamentul pe care il va oferi biroului tau, acest lucru iti va permite sa te relaxezi, contempland imaginile tale preferate.
Centrul orasului
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.