Setari Cookie-uri

Cateva reguli de baza in amenajarea biroului

Atunci cand cauti un tip de amenajare pentru biroul de acasa, trebuie sa ai in vedere trei aspecte esentiale.


Alege mobilierul potrivit

Mobilierul reprezinta un lucru de pret in fiecare birou amenajat in cadrul locuintei. Alegerea tipului potrivit de mobilier este un lucru foarte important, atat pentru confortul tau, cat si pentru stilul de amenajare al incaperii. Trebuie sa existe un echilibru intre confort si stil. Majoritatea companiilor de mobilier de birou iti vin in ajutor, realizand piese de mobilier care sunt atat in tendinte, cat si ergonomice. Acestea sunt realizate in asa fel incat sa contribuie diminuarii nivelului de oboseala. A existat o vreme, cand se sacrifica confortul in favoarea stilului si invers, insa acum nu mai este cazul pentru asa ceva.
Masa de birou si scaunul sunt elemente esentiale. Rafturile si dulapioarele constituie si ele componente de baza in elaborarea biroului. Un sfat pe care ar fi bine sa-l ai in vedere este urmatorul: Negrul nu se potriveste intotdeauna cu orice. Avand intreg mobilierul vopsit in negru, acesta poate oferi o atmosfera mohorata si deprimanta in cadrul biroului tau. In loc de mobilier negru poti sa incerci piese de artar sau stejar sau chiar si piese de mobilier de culoare alba. Trebuie sa iei deciziile in functie de preferintele personale si in functie de timpul pe care anticipezi ca il vei petrece in birou. Daca ai de gand sa petreci mai mult de cinci sau sase ore in acest spatiu nu prea este indicat se recurgi doar la mobilier negru.
Cum alegi decorul potrivit ?
Alegerea pieselor decorative este etapa cea mai placuta in amenajarea interiorului. Lasa-ti imaginatia libera! Nu toate birourile trebuie sa aiba un acvariu cu pestisori. Plantele sunt si ele un adaos excelent in amenajarea oricarui tip de birou. Se cunoaste faptul ca ingrijirea plantelor poate sa amelioreze stresul in spatiile de lucru.
Imaginile inramate sunt foarte potrivite pentru ca ofera un punct asupra caruia te poti concentra si medita atunci cand nu esti ocupat. Ele sa gasesc intr-o serie de marimi si forme, si in functie de dimensiunile biroului, poti sa amplasezi un numar destul de ridicat de astfel de obiecte.
Obiectivul final este cel de a-ti decora biroul de acasa in asa fel incat tu sa te simti fericit si confortabil.

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.