Setari Cookie-uri

Cateva reguli de baza in amenajarea biroului

Atunci cand cauti un tip de amenajare pentru biroul de acasa, trebuie sa ai in vedere trei aspecte esentiale.

Atunci cand cauti un tip de amenajare pentru biroul de acasa, trebuie sa ai in vedere trei aspecte esentiale. Trebuie sa alegi un sistem de iluminare potrivit, mobilierul potrivit si decorul potrivit. Ti s-a intamplat vreodata sa stai la birou si sa ti se faca somn ? Acest lucru se intampla nu din cauza faptului ca scaunul tau este atat de confortabil ci pentru ca mediul ambiant este unul mohorat, si chiar daca esti inconjurat de culori vii, spatiul biroului tau duce lipsa de energia care iti stimuleaza gandirea.
Se prea poate ca tu sa fi venit cu ideea amenajarii biroului de acasa insa o serie de alte lucruri te-au impiedicat sa poti realiza acest lucru. Nu dispera ! Poti sa realizezi etapele unei amenajari rand pe rand, cu rabdare, iar atunci cand vei termina vei avea parte cu siguranta de un birou de care vei fi multumit.
Alege un sistem de iluminare portivit
Iluminarea este un factor foarte important in amenajarea oricarei locuinte. Utilandu-ti biroul de acasa cu surse de lumina obscure sau atenuate nu este ideea cea mai buna, deoarece acest spatiu este destinat lucrului, iar atunci cand iluminatul este unul slab, creierul nostru incepe sa se concentreze asupra unor lucruri ce nu au nimic in comun cu munca. Cu alte cuvinte, somn ! Acest lucru este unul foarte periculos mai ales atunci cand ai un termen de predare sau trebuie sa muncesti neintrerupt pentru o perioada indelungata de timp. Solutia ? Atunci cand iti elaborezi noul tip de amenajare al biroului trebuie sa ai in vedere sa achizitionezi surse puternice de iluminare. Nu ma refer la spoturi de halogen, ci la lampi de birou stralucitoare si eficiente care vor asigura o cantitate suficienta de lumina in cadrul incaperii.
De exemplu, lampile de podea sunt foarte potrivite atunci cand le completeaza pe cele de tavan si atunci cand sunt dispuse intr-un mod adecvat in spatiul biroului. Plasarea a cate unei astfel de surse de lumina in fiecare colt al incaperii iti va asigura lumina necesara. De asemenea, o lampa de birou iti va oferi o sursa de lumina suplimentara, care te va ajuta la citit si scris.
In loc de perdele foloseste jaluzele !
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.