Setari Cookie-uri

Noile colectii de Craciun, de la IKEA

Anul acesta, IKEA sarbatoreste creativitatea si bucuria de a fi impreuna, asa ca ii incurajeaza pe copii sa decoreze ei casa de Craciun. Cei mici decid acum, iar noua colectie, care include decoratiuni, suporturi de lumanari si textile calduroase pentru dormitor si sufragerie, ii inspira sa vina cu cele mai nastrusnice idei.

Comunicat de presa

Anul acesta, Decoratiuni de Craciun IKEA sarbatorim creativitatea si bucuria de a fi impreuna, asa ca ii incurajam pe copii sa decoreze ei casa de Craciun. Cei mici decid acum, iar noua colectie de Craciun, de la IKEA, care include decoratiuni, suporturi de lumanari si textile calduroase pentru dormitor si sufragerie, ii inspira sa vina cu cele mai nastrusnice idei. Toate obiectele contribuie la crearea unui spatiu primitor, plin de caldura sarbatorilor de iarna, un spatiu in care sa va placa sa ii invitati pe cei dragi.

Craciunul este una dintre cele mai importante ocazii in care, de obicei, ne strangem in acelasi loc: acasa. Anul acesta putem transforma totul intr-o sarbatoare, lasandu-i pe cei mai creativi oameni pe care ii cunoastem sa decoreze casa. Inspirate de rosu si alb, traditionalele culori ale
sezonului, aceasta colectie este conceputa pentru a aduce un spirit festiv in intreaga casa.

Citește și:

Traditiile sunt Decoratiuni de Craciun IKEA diferite in toata lumea, dar bucuria de a avea o casa calda si primitoare este un lucru pe care il impartasim cu totii. Viziunea noastra este "Sa cream o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni", asa ca va prezentam o colectie pentru sezonul de sarbatoare care se adreseaza atat celor care prefera varianta traditionala, dar si celor care vor o sarbatoare moderna. Si, bineinteles, celor care vor sa le imbine pe amandoua.

Colectia din aceasta iarna propune un decor complet pentru sarbatori. Masa este un spatiu important, locul in care ne adunam sa mancam si sa petrecem timpul in familie. Anul acesta avem mai multe decoratiuni pentru ferestre, pereti, usi, dormitor si, bineinteles, pentru bradul de Craciun. Aceasta este perioada anului in care poti fi cat mai creativ acasa. Atunci cand ne adunam sa gatim, sa coacem prajituri si sa decoram, ne deschidem larg usa pentru familie si prieteni.

Citește și:

Pregatiti masa Decoratiuni de Craciun IKEA pentru o sarbatoare in stil suedez. Cu ajutorul unor servetele cu tema de sarbatoare si suporturi de lumanari este simplu sa obtii un decor festiv. Putin glogg (o bautura aromata suedeza de sarbatoare) si cateva prajiturele pregatite in casa va ajuta sa incepeti sarbatoarea cu succes.

Pregatiti atmosfera de sarbatoare si incepeti sa ii implicati pe copii in prepararea bunatatilor
de Craciun. Cu formele de taiat prajituri usor de folosit, formele pentru figurine de martipan si
coca de turta dulce, copiii isi vor crea cele mai frumoase amintiri de sarbatori (poate si cu putin ajutor din partea adultilor).

Cu multa hartie Decoratiuni de Craciun IKEA de impachetat, panglici, funde, felicitari si stickere, copiii isi arata ersonalitatea si creativitatea atunci cand ofera cadouri. Astfel, toata familia se bucura de sezonul arbatorilor.
Lumanarile sunt accesoriile perfecte care aduc imediat atmosfera de sarbatoare in casa. Nu conteaza ca nu este zapada afara; lumanarile in forma de bulgari de zapada sunt un mod fantezist prin care sarbatorim sezonul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.