Setari Cookie-uri

Adu culorile toamnei la tine acasa

Culorile calde ale toamnei au fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artisti. kika iti prezinta tendintele toamnei pentru designul de interior si iti ofera o combinatie de idei inedite pentru a aduce in locuinta ta tonurile tomnatice ale unui anotimp capricios.

Culorile calde Culori de toamna ale toamnei au fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artisti. kika iti prezinta tendintele toamnei pentru designul de interior si iti ofera o combinatie de idei inedite pentru a aduce in locuinta ta tonurile tomnatice ale unui anotimp capricios.

Accesoriile pline de farmec sunt cele care contureaza atmosfera placuta a unei dupa-amieze in locuinta ta. Tonurile toamnei sunt vibrante si se armonizeaza minunat intre ele, pentru o ambianta intima. In plus, paleta de culori ce poate fi utilizata in decorarea interiorului este extrem de extinsa.

Natura, frunzele inspira culorile specifice, cum ar fi ruginiu (teracota), orange, rosu burgund, gri-uri calde, nuante de pamant, ocru, beige, tonuri inchise de verde, galben. Asigura-te ca decorul va fi unul relaxant, simplu si deloc incarcat, alegand pentru pereti o culoare de baza neutra si deschisa. Una dintre optiuni ar putea fi crem sau bej, se potrivesc foarte bine cu cromatica de toamna. Folositi culoarea de baza pentru tavan si pentru majoritatea peretilor din locuinta, precum si pentru corpurile de mobilier mai mari, cum sunt canapele, dulapurile. Pe langa aceasta culoare de baza, jocurile de nuante de toamna vor arata excelent, fara a aglomera prea mult spatiul.

Alege pentru Culori de toamna living o masa din lemn si pune accent pe accesoriile tomnatice. Complementaritatea cu lemnul natur sau finisat este perfecta, fiind extrem de bine pus in valoare. Mobila din lemn masiv, cu finisaje clasice, corespunde in totalitate acestei amenajari. Foloseste pentru pranzurile sau cinele in familie farfurii cu nuante de portocaliu, suporturi pentru farfurii de asemenea in culori calde. Pune accent pe accesoriile in tonuri calde, cum ar fi solnite din lemn, mici vaze colorate. Paharele pot fi in tonuri de verde, pentru un pic de contrast.

Amplaseaza in diverse locuri lumanari parfumate,sustinute de suporturi de sticla sau metal precum si pe alte elemente cromatice de stil. Pastreaza un spatiu modern, aerisit si functional alegand culori vesele. Foloseste-ti imaginatia jucandu-te cu nuantele. Astfel, pentru canapeaua sau fotoliile din living, poti alege multe perne viu colorate.
Bucura-te de frumusetea unei toamne blande chiar la tine acasa.

Citește și:

###
O viata mai frumoasa si amenajarea individuala a locuintei - calitate ridicata la cele mai bune preturi. kika ofera o gama larga de mobilier si amenajari interioare pentru toate gusturile si posibilitatile. Sortimentul de produse din cele peste 73 de magazine, cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand cu accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.