Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru achizitionarea mobilei de bucatarie de la Bucatarii.com

Intrucat mobila de bucatarie se schimba, conform studiilor, o data la 15 ani, este imperios ca atunci cand achizitionati mobilierul, sa apelati la un specialist. Bucatarii.com va sfatuieste de ce aspecte sa tineti cont.

Majoritatea oamenilor cumpara o noua bucatarie numai o data sau de doua ori in viata. Nici chiar cei cu experienta bogata in design sau ce lucreaza in industria mobilierului nu se pot lauda ca isi schimba bucataria mai des.
Cumpararea unei bucatarii nu trebuie tratata cu superficialitate. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor se afla pe un teritoriu ce le este strain, iar procesul de achizitionare poate fi destul de descurajator sau chiar stresant. De aceea, a apela la serviciile unor profesionisti si investirea unui buget de timp important pentru intelegerea alegerilor facute este imperativ. In momentul alegerii trebuie sa aveti incredere deplina ca lucrati cu un colectiv de profesionsti cu experinta.

Alegerea magazinului de mobila de bucatarie Achizitionare mobila de bucatarie

In ceea ce priveste mobilierul de bucatarie, calitatea face diferenta. Alegand un material ieftin veti sfarsi cu o bucatarie de calitate inferioara. Feroneria, dar mai ales modul de asamblare si experienta producatorului sunt extrem de importante.
Informati-va inainte de a cumpara, timpul investit va va ajuta sa nu risipiti banii pe un mobilier ce lasa de dorit in privinta calitatii. Incepeti prin a cauta date despre producator, vizitati showroom-ul acestuia, studiati cataloagele si priviti cu atentie ceea ce este expus in magazin; cereti informatii, numai asa veti putea distinge mobilierul de calitate de cele ce doar par astfel. Feriti-va mai ales de producatorii care nu cred ca fabricarea de mobilier de bucatarie este o specialitate deosebita. Sunt sute de repere de comandat si asamblat. Numai logistica in sine este extrem de complexa.
Este extrem de important sa tineti cont de calitatea serviciului de proiectare si instalare - degeaba achizitionati un mobilier de calitate, daca nu este proiectat corespunzator sau va fi instalat la repezeala de niste mesteri fara experienta. Serviciile si lucrul in echipa sunt o problema, iar colaborarea dintre proiectant, montatori si furnizori se va reflecta in reusita proiectului dumneavoastra.

Citește și:

Studiile arata ca bucataria o schimbati o data la 15 ani, masina la 3-5 ani. Proiectarea si producerea unei bucatarii nu este la fel de dificila ca acelasi proces pentru o masina. Insa riscurile unei alegeri gresite sunt mult mai mari: mobila de bucatarie nu are valoare de revanzare, decat daca este bine facuta si o vindeti cu tot cu unitatea locativa in care este instalata.

Un proiectant competent va tine cont de cerintele specifice ale utilizatorului si le va transpune in proiect. Va va pune intrebari despre stilul dumneavoastra de viata ca sa poata construi cel mai potrivit proiect in spatiul dat.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.