Setari Cookie-uri

Galeriile Noblesse recomanda pentru Vara 2013 amenajarile interioare in stil contemporan

Daca iubesti tot ce este actual, modern, la zi sau te consideri o persoana dominata de pragmatism, este posibil sa iti placa si design-ul interior in stil contemporan. In fiecare an apar alte tendinte, se poarta alte culori si se pune accent pe alte elemente decorative.

Fara indoiala, multi Stilul eclectic dintre noi au un coltisor al lor, o oaza de bucurie si relaxare unde se retrag pentru a-si incarca bateriile, a se simti in siguranta si a-si pune in ordine gandurile. Caci "Nicaieri nu e mai bine ca acasa" , de acolo orice poate fi posibil. Daca iubesti tot ce este actual, modern, la zi sau te consideri o persoana dominata de pragmatism, este posibil sa iti placa si design-ul interior in stil contemporan. In fiecare an apar alte tendinte, se poarta alte culori si se pune accent pe alte elemente decorative.

In 2013, unul dintre trendurile in voga la capitolul amenajari interioare este stilul contemporan, definit prin linii clare, ce creeaza o atmosfera relaxanta, culori neutre, mobilier sculptural si elemente inspirate din natura. Astfel, spatiul de locuit va fi unul urban, cu un aer proaspat, provocator si o atmosfera deosebita.

Citește și:

In stilul contemporan, decorul se bazeaza mult pe simplitatea materialelor, suprafete netede si culori care ofera un spatiu de maxim interes, foarte aerisit pentru a te putea misca in voie si uneori futurist, evidentiat prin utilitate si functionalitate imediata.

"Un interior contemporan Stilul contemporan este caracterizat de nuante reci, neutre, incluzand mult alb, crem si umbre mai inchise de maro, mov si gri, combinate cu elemente colorate precum un desen, un tablou de mari dimensiuni care sa elimine impresia de gol sau un obiect de mobilier intr-o culoare vie (o canapea, fotoliu, masuta) care sa atraga atentia in momentul in care patrunzi in incapere. Toate acestea va ajuta sa evitati senzatia de rece, auster si de simplitate excesiva, incalzind putin atmosfera”, sustine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Citește și:

In caz ca nu v-ati dat seama deja, stilul contemporan se afla intr-o stransa legatura cu stilul minimalist, mai ales in ceea ce priveste mobilierul. Este exclus mobilierul masiv si sofisticat pentru ca stilul contemporan se adreseaza in special persoanelor active, axate pe nevoile practice legate de depozitare si de separare a obiectelor.

“Casa este locul in care ne simtim cel mai bine, de aceea este important sa fie amenajata intr-un stil care se potriveste cu personalitatea noastra si ne inspira relaxare, placere vizuala si confort. Tocmai de aceea, designerii Studio Insign au reusit cu succes sa amenajeze in exclusivitate cu produse de la Galeriile Noblesse doua apartamente in stil modern, “Apartament Zona Vitan Bucuresti” si “Farmecul stilului eclectic”, mulate pe stilul de viata si temperamentul beneficiarilor, oferindu-le un spatiu deschis, in care piesele de mobilier si elementele de decor fuzioneaza perfect", completeaza Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Plecand de la stilul Stilul contemporan de viata activ al beneficiarilor, pentru proiectul “Apartament Zona Vitan Bucuresti” s-a folosit un design modern, cu piese de mobilier semnate de designeri celebri, precum fotoliul Bohemia cu design realizat de Patricia Urquiola.

Insa designul contemporan se face simtit nu numai prin piesele de mobilier, ci si prin intermediul corpurilor de iluminat cu un aspect usor futurist, din colectia “Tam Tam”. Fiecare element din aceasta amenajare a fost ales cu mare grija astfel incat sa ii reprezinte pe proprietari si sa le transforme locuinta in oaza de liniste mult visata.

Un exemplu fericit de imbinare a elementelor clasice cu simplitatea liniilor moderne si totodata de imbinare perfecta a acestor doua stiluri este proiectul intitulat sugestiv “Farmecul stilului eclectic”, un apartament situat la malul marii, extrem de confortabil, nonconformist si unic.

Canapeaua “Paper Plane” Stilul eclectic poarta semnatura designerului de renume international Patricia Urquiola, fiind o noutate a anului 2013, dar integrarea intr-un ambient clasic, alaturi de fotoliile cu spatar inalt si a mesei pentru dining cu picioare de lemn sculptate este inedita si in acelasi timp fermecatoare.

Citește și:

Daca doriti sa creati in propria locuinta o atmosfera maiestoasa sau chiar romantica tinand cont de accente, textura materialelor, culori si lumina, veti fi pe drumul cel bun in amenajarea unui spatiu stilat, confortabil si contemporan. Asigurati-va ca alegeti elementele care va plac si va inspira, de pe www.galeriilenoblesse.ro sau din showroom-urile Galeriile Noblesse din Bucuresti si Bacau si deja jumatate din dorinte vi s-au indeplinit.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.