Setari Cookie-uri

Rolul oglinzilor in Feng Shui

Daca iti doresti sa ai o viata perfect echilibrata, in armonie cu mediul inconjurator si dominata de energii pozitive, atunci trebuie sa iti amenajezi locuinta conform principiilor Feng Shui. Acestea sustin mentinerea unui stil de viata sanatos si linistit, netulburat de factori negativi.

Un prim loc in care Feng Shui: oglinzi este recomandabil sa amplasati o oglinda este in incaperile care nu primesc suficienta lumina. Oglinda se va aseza astfel incat sa reflecte lumina in intreaga camera, atragand energiile pozitive. Cea mai potrivita incapere in care puteti pozitiona o oglinda este camera de zi sau locul unde luati masa, atragand, in acest mod, prosperitatea, bogatia, armonia in familie si norocul. Specialistii recomanda ca pe masa respectiva sa se afle intotdeauna ceva de mancare (de exemplu, un bol cu fructe). De asemenea, in living, oglinzile care acopera un perete intreg (reflectand, astfel, membrii familiei) atrag energii pozitive si dragostea si linistea in familie.

Asezati o oglinda pe usa de la baie; aceasta anuleaza energiile negative, asociate cu murdaria si le inlocuieste cu unele pozitive. Cu toate acestea, oglinzile nu trebuie sa reflecte usa de la baie si nici pe cea de la bucatarie. Se considera ca este benefic sa fie asezata o oglinda deasupra semineului, atat timp cat nu reflecta usa.

Locul in care nu se amplaseaza niciodata oglinzile este dormitorul, intrucat perturba somnul. In acelasi timp, nu se vor aseza oglinzi in fata usii de la intrare, pentru ca resping energiile pozitive care ar putea intra in casa. Se poate amplasa, insa, una in spatele usii, casa fiind, astfel, protejata de hoti. Nu in ultimul rand, colturile si unghiurile au constituit intotdeauna o problema in arta Feng Shui, iar in ceea ce piveste acest lucru, oglinzile nu trebuie sa reflecte colturi ale pieselor de mobilier, grinzi sau stalpi.

Citește și:

Foto: French Bedroom Company

Citeste si care sunt beneficiile plantelor in Feng Shui

Aboneaza-te la Nwesletter-ul Condo, pentru a afla mai multe informatii despre amenajari

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.