Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii (Partea a III-a)

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta.

Sagetatorii sunt guvernati de planeta Jupiter si se remarca prin generozitate, pasiune si amabilitate. Sunt persoane foarte active, organizate si le place aventura si libertatea. Fiind o fire independenta, Sagetatorul are nevoie de un dormitor mare, cat mai spatios. Se plictiseste usor si simte mereu nevoia sa redecoreze. I se potrivesc amenajarile ludice si cat mai spectaculoase, iar stilul pop art reprezinta o varianta la care poate apela. Foloseste un pat cu o forma cat mai deosebita, perne decorative mari, cu imprimeuri vesele si diferita articole ca obiecte decorative deosebite, precum o tabla de sah, harti vechi, placi de vinil agatate. Tonurile de albastru sunt cele specifice acestei zodii.

Capricorn


Daca te-ai nascut sub zodia Capricornului, atunci vei avea nevoie de un dormitor sobru, clasic, amenajat in linii simple. Esti o persoana organizata, perseveranta si iti place sa preiei conducerea. Capricornul este econom, corect, practic si rabdator. Vopseste peretii dormitorului in alb si contrasteaza-i cu un mobilier in nuante inchise. Daca spatiul iti permite, opteaza pentru un fotoliu masiv, robust, in care sa te poti relaxa, citind o carte sau uitandu-te la televizor. Foloseste tesaturi mate si pune accent pe simplitate, folosind doar cateva accesorii decorative, in culori vii.

Varsator

Varsatorul este o fire imprevizibila, activa, cu calitatea de a comunica. Este o persoana creativa, cu o imaginatie deosebita si originala. Spirit rebel, nativul Capricorn este adeptul modernului si al tehnologiei. Dormitorul potrivit pentru acesta trebuie sa fie cat mai minimal si aerisit, in stil contemporan. Mobilierul va fi unul modern, in tendinte, iar culorile predominante sunt tonurile de albastru, bleumarin si gri, care pot fi incalzite de accente albe, crem si galben.

Pesti

Nativul Pesti este sensibil, visator si comod. Are latura artistica foarte dezvoltata, fiind mereu atras de aranjamentele mai putin obisnuite. Dormitorul sau trebuie sa fie inundat de lumina si se remarca, in primul rand, prin piese de arta si prin diverse obiecte pe care le transforma in corpuri de depozitare. Opteaza pentru tesaturi diafane, fine si pentru un pat cu cadrul metalic. Combina accesorii decorative specifice diferitor culturi si foloseste nuante de verde si albastru-verzui. Fiind o zodie de apa, cea mai potrivita tema pe care o poti aborda este cea marina. Foloseste dungi alb-albastru, sticlute cu nisip, vaze turcoaz, supradimensionate si realizeaza un baldachin dintr-un material delicat.

Citeste cum sa iti amenajezi dormitorul in functie de zodii, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac si Leu, Balanta, Fecioara, Scorpion

Foto 1: Hammonds
Foto 2:
HomeSense

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo, pentru a afla mai multe informatii despre amenajari

&nbs
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.