Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii (Partea a II-a)

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta.

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta. Daca doresti sa iti amenajezi dormitorul in functie de propria zodie, atunci exista cativa pasi pe care trebuie sa ii iei in considerare. In aceasta editie, puteti afla cum sa va amenajati dormitorul, daca v-ati nascut in zodia Leu, Fecioara, Balanta sau Scorpion.

Leu
Amenjare dormitor dupa zodii 1

Leii au calitati de conducator, doresc sa fie mereu in prim plan si prezinta o siguranta de sine extraordinara. Acestia isi cunosc propriile interese si valori, le place sa iasa in evidenta, sunt ambitiosi si le place sa fie respectati. Un dormitor adecvat pentru Lei este unul iesit din comun, amenajat intr-un stil indraznet, nonconformist. Dormitorul Leului trebuie sa iasa in evidenta, iar in interiorul acestuia se vor gasi obiecte opulente, care ies in evidenta. Poti aborda stilul exotic, care se potriveste personalitatii tale. Foloseste animal print-uri, mobilier din nuiele impletite, obiecte decorative din bambus, accesorii ce reprezinta animale sau motive tribale. Nuantele de auriu, portocaliu si rosu sunt cele specifice acestei zodii si pot fi folosite inclusiv la finisarea peretilor, atat timp cat sunt utilizate in cantitati reduse.

Fecioara


Fecioara, guvernata de planeta Mercur, este o persoana meticuloasa, careia ii place sa analizeze si sa cantareasca lucrurile. Este modesta, rationala, ii place sa acorde o atentie deosebita detaliilor si, de multe ori, este acuzata ca fiind critica. Fecioara necesita un dormitor in care guverneaza ordinea, iar obiectele sunt atent depozitate, motiv pentru care toate piesele de mobilier sunt alese astfel incat sa fie prevazute cu spatii de depozitare. Un asemenea dormitor este aerisit si poate fi mobilat cu piese albe, crem sau gri, griul fiind culoarea corespunzatoare acestei zodii. Cosurile, cutiile si organizatoarele sunt obiecte ce nu trebuie sa lipseasca. Daca doresti accente de culoare, poti scoate in evidenta suprafetele gri apeland la nuante de portocaliu sau galben.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.