Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii (Partea a II-a)

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta.

Balanta Amenajari dormitor dupa zodii 2

Nativii din Balanta dau dovada de diplomatie, ratiune si tact. Acestia iubesc culorile si arta, spre care sunt inclinati, si urmaresc mereu sa mentina un echilibru, lucru care se rasfrange si in amenajarea dormitorului lor. Dormitorul unei Balante trebuie sa fie cat mai mare, aerisit si primitor. Acesta va fi decorat in culori calde, pastelate, care vor fi scoase in evidenta prin intermediul culorilor verde si albastru. Achizitioneaza covoare moi, pune accent pe texturi si foloseste materiale fine si luxoase. Cel mai indicat este sa iti decorezi dormitorul in stilul mediteranean sau marocan.

Scorpion

Scorpionul, zodie de apa, se caracterizeaza prin loialitate, determinare si curaj. Un asemenea nativ doreste sa se impuna, este mandru si incapatanat. Ii plac spatiile retrase si linistite, intrucat isi doreste intimitate. In cazul in care te-ai nascut in aceasta zodie, decoreaza-ti dormitorul cu perdele si draperii mate, grele si cu covoare pufoase, groase. Piesele de mobilier masive sunt cele mai indicate pentru tine, cu conditia, insa, ca acestea sa fie simple si nu bogat decorate. Apeleaza la obiecte din fier si otel, acestea fiind metalele caracteristice zodiei Scorpion. In ceea ce priveste culorile, nuantele de rosu si de violet sunt cele benefice zodiei tale.

Foto 1: Natural Bed Company
Foto 2:
Peacock Blue

Citeste cum sa iti amenajezi dormitorul in functie de zodii, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo, pentru a afla mai multe informatii despre amenajari

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.