Setari Cookie-uri

Stilul retro in amenajari interioare

In ultima perioada, s-a putut observa o precadere pentru combinarea elementelor vechi cu cele noi. Alaturarea dintre formele clasice si cele avangardiste este specifica stilului retro, care apeleaza la culori indraznete si necesita curaj si o imaginatie bogata.

In ultima perioada, Stilul retro s-a putut observa o precadere pentru combinarea elementelor vechi cu cele noi. Alaturarea dintre formele clasice si cele avangardiste este specifica stilului retro, care apeleaza la culori indraznete si necesita curaj si o imaginatie bogata.

Unul dintre cele mai importante aspecte privitoare la acest stil decorativ este faptul ca este extrem de permisiv, putand fi utilizate piese de mobilier vechi. Poti folosi piese din casa bunicii sau le poti achizitiona de la diferite targuri, scotandu-le in evidenta prin intermediul unora noi, moderne. Alegand sa iti amenajezi locuinta in acest stil decorativ, vei obtine un spatiu deosebit si unic, prin combinatiile dintre elementele vechi si cele noi.

Datorita permisivitatii Stilul retro sale, poti realiza un decor retro pornind de la o anumita piesa de mobilier sau accesoriu. Alege o canapea cu forma organica, cu spatarul jos sau reconditioneaz-o pe cea veche, tapisand-o cu un material cu motive geometrice. In caz contrar, opteaza pentru o canapea intr-o culoare puternica si decoreaz-o cu perne de forme diferite si in culori indraznete, psihedelice. Taburetele si pufurile sunt un must have, iar masuta de cafea are forme circulare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.