Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru inlaturarea a 5 pete uzuale de pe covoare

Covoarele sunt articole ce nu lipsesc din nici o locuinta, indiferent de forma, dimensiunile, modelul si materialul lor. Pentru a-ti pastra covoarele intr-o forma buna, exista cateva trucuri la care poti apela.

Covoarele sunt articole ce nu lipsesc din nici o locuinta, indiferent de forma, dimensiunile, modelul si materialul lor. In general, acestea sunt o investitie de lunga durata, asadar intretinerea lor este de o importanta deosebita. Acest proces este, de multe ori, anevoios, din cauza materialului din care covoarele sunt confectionate sau a vopselelor. Pentru a-ti pastra covoarele intr-o forma buna, exista cateva trucuri la care poti apela.

Pe langa aspiratul normal, este indicat sa folosesti si un aparat de curatat, cu vapori. In cazul in care covoarele au dimensiuni reduse, te poti folosi de masina de spalat, insa trebuie sa optezi pentru un program special, fara stoarcere si cu temperatura scazuta.

Pete de cafea


Daca ai patat covorul Inlaturare pete de pe covoare cu cafea, nu trebuie sa te impacientezi. Aceasta poate fi inlaturata foarte usor, daca realizezi o solutie dintr-un litru de apa calda si o lingura de glicerina. Zonele afectate vor fi frecate cu un burete inmuiat in aceasta solutie, dupa care vor fi sterse cu o carpa uscata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.