Setari Cookie-uri

Cum sa decorezi fereastra din bucatarie

Ferestrele reprezinta o componenta a locuintei, deosebit de importanta, avand rol in iluminarea si ventilarea acesteia. In acest scop, conteaza foarte mult modul in care ferestrele sunt decorate. Afla cum poti decora fereastra din bucatarie.

Ferestrele reprezinta o componenta a locuintei deosebit de importanta, avand rol in iluminarea si ventilarea acesteia. In acest scop, conteaza foarte mult modul in care ele sunt decorate. Accesoriile utilizate trebuie sa confere intimitate si cantitatea de lumina dorita, in acelasi timp. Bucataria, incaperea in care omul modern isi petrece o mare parte din timp, desi are un rol bine definit, nu trebuie ignorata, atunci cand vine vorba de accesorizarea ferestrelor. Exista mai multe variante in acest sens.

Perdele


Perdele constituie Perdele cea mai veche solutie de a decora o fereastra. Acestea sunt la indemana oricui si reprezinta o metoda eleganta de accesorizare. Jocul de umbre si lumini pe care acestea le creeaza pune in valoare orice incapere. In bucatarie, poti opta atat pentru o perdea lunga, cat si pentru una scurta, pana la nivelul pervazului. Este de precizat faptul ca pentru a face o fereastra sa para inalta, se alege o perdea lunga. Pentru a ingusta fereastra, perdeaua se plaseaza doar in dreptul sau. O perdea scurta este potrivita daca bucataria este amenajata in stil rustic. Alege una cu model floral sau in carouri. Daca bucataria este decorata in stil clasic, alege niste perdele sau draperii elegante, pe care se le legi cu inele.
Kudika
7 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.