Ferestrele reprezinta o componenta a locuintei, deosebit de importanta, avand rol in iluminarea si ventilarea acesteia. In acest scop, conteaza foarte mult modul in care ferestrele sunt decorate. Afla cum poti decora fereastra din bucatarie.

Jaluzele


Jaluzelele reprezinta intotdeauna o alternativa a perdelelor, avand marele avantaj ca ofera mult mai multa intimitate decat perdelele. Indiferent de forma lor, acestea sunt mai acceseibile ca pret decat perdelele si mult mai usor de curatat. Inainte de a le achizitiona, ai in vedere faptul ca acestea trebuie sa acopere ferestrele in intregime.

Rulouri


O prima propunere Rulouri pe care ti-o facem o reprezinta rulourile. Acestea nu retin lumina in totalitate, se monteaza foarte usor si confera bucatariei un aspect modern, lejer. Oferta disponibila pe piata este foarte mare, existand companii care ofera clientilor produsul in imprimeul dorit.

Jaluzele plisate


Jaluzelele plisate sunt din ce in ce mai cautate in ultima perioada si, datorita materialului din care sunt realizate, realizeaza o atmosfera boema, romantica. Sunt tratate antistatic, pentru a impiedica depunerea prafului si, dupa cum spune si numele lor, se pliseaza, asemenea unui evantai.

Jaluzele din bambus


Jaluzelele din bambus au revenit si ele in tendinte. In functie de preferinte, pot fi orizontale sau verticale si pot fi folosite cu succes in bucatarie. Se pot monta atat pe tavan, cat si pe tamplaria ferestrei si se potrivesc intr-un decor rustic sau exotic.

Jaluzele orizontale


Nu in ultimul rand, iti Jaluzele orizontale poti decora fereastra din bucatarie cu jaluzele orizontale. Acestea se monteaza foarte usor, sunt accesibile ca pret, insa prezinta dezavantajul de a se curata greu. Acest proces necesita mai mult timp, fiind necesara demontarea lor.

Foto 1:
DigetexHOME.com
Foto 2:
DigetexHOME.com
Foto 3:
The California Company

  • Kudika

    Cum să-ți menții starea de bine în fiecare zi?

  • Kudika

    Cum să porți sandalele cu toc? Un ghid cuprinzător pentru o femeie...

  • Kudika

    Cum să alegi în mod corespunzător perdelele pentru living

  • Alexandra Chivu

    Cum să-ți organizezi garderoba într-un mod eficient: Cele mai bune...

  • Alexandra Chivu

    Cum să comunici eficient în relație și să cultivi răbdarea reciprocă

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri