Setari Cookie-uri

Un somn perfect cu noile saltele Dormeo Octaspring

Conform unui studiu online, aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, gat sau lombare, iar 35% dintre acestia nu se simt odihniti. In acest context, anunta lansarea unei noi game revolutionare de saltele si perne, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare in domeniu.

Octaspring® 3000 este alcatuita dintr-un singur nivel de elemente Octaspring® ce formeaza 162 de puncte de sustinere distribuite in 3 zone distincte de confort in functie de greutatea corpului. O inovatie in domeniu este si nucleul dublu reversibil, astfel incat partenerii de somn pot alege nivele diferite de duritate, cu o singura saltea. Inaltimea totala este de 16 cm.

Octaspring® 6000 este realizata din 2 straturi de elemente Octaspring® ce formeaza 324 puncte diferite de sustinere ce absorb presiunea si 3 zone de confort. Acestea sunt imbracate in materiale de calitate superioara - spuma Ecocell si spuma cu memorie pentru confort deosebit. Este prevazuta cu nucleu dublu reversibil iar inaltimea totala este de 20 cm.

Octaspring® 8000 este varful de gama datorita adaugarii elementelor Octaspring® din spuma cu memorie ce vor asigura un confort de neegalat. Modelul Octaspring® 8000 este alcatuit din 3 straturi ce formeaza 486 puncte diferite de adaptabilitate si 5 zone de confort. Husa saltelei este imbogatita cu vascoza si casmir pentru o senzatie de rasfat total. Inaltimea totala este de 28 cm.

Toate cele 3 tipuri de saltele sunt fabricate in Belgia si asamblate in Italia. Datorita durabilitatii acestora, au un termen de garantie foarte mare: 15 ani pentru Octaspring® 3000 si cate 20 de ani de garantie pentru Octaspring® 6000 si Octaspring® 8000.


Pernele din colectia Octaspring® respecta fizionomia corpului si sustin perfect zona cervicala, pentru un somn confortabil si sanatos, intr-o pozitie corecta si fara puncte de presiune.

Despre Dormeo
Dormeo s-a lansat in anul 2000, in Slovenia. De atunci, a devenit cel mai cuprinzator program pentru dormit, cu o gama variata de saltele, saltele aditionale, huse de protectie, perne, pilote, cuverturi si perne decorative. Saltelele Dormeo sunt anatomice si ortopedice, realizate din materiale inovatoare ce se adapteaza conturului corpului, diferite de vechile saltele cu arcuri metalice si de alte tipuri de saltele. Toate produsele respecta cele mai moderne tendinte in asigurarea unui confort sporit si a unei stari generale de bine. Sunt realizate cu ajutorul celor mai recente tehnologii de productie.
Produsele Dormeo sunt comercializate si in Romania de catre Studio Moderna, una dintre principalele companii de marketing direct din Europa Centrala si de Est, prezenta in 21 de tari. Inca din 1992, Studio Moderna sunt cunoscuti ca cei care au creat marcile Dormeo, Kosmodisk, Delimano, Walkmaxx.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.