Setari Cookie-uri

Un somn perfect cu noile saltele Dormeo Octaspring

Conform unui studiu online, aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, gat sau lombare, iar 35% dintre acestia nu se simt odihniti. In acest context, anunta lansarea unei noi game revolutionare de saltele si perne, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare in domeniu.

Bucuresti, 06.02.2012 - Conform unui studiu online efectuat in perioada 13 decembrie 2011 - 03 ianuarie 2012, aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, gat sau lombare, iar 35% dintre acestia nu se simt odihniti. De asemenea, studiul comandat de Studio Moderna a relevat faptul ca mai mult de un sfert dintre romani au probleme cu somnul, un factor decisiv asupra calitatii somnului fiind si tipul saltelei pe care se doarme - un subiect prea putin discutat pana in prezent.

In acest context, Dormeo, Saltele Dormeo cel mai important program pentru dormit, marca a companiei Studio Moderna, anunta lansarea unei noi game revolutionare de saltele si perne, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare in domeniu. Dormeo Octaspring® imbina calitatile tuturor saltelelor existente pe piata intr-un singur produs revolutionar, ce va redefini conceptul de confort si va va oferi un somn perfect!

Elementul Octaspring® reprezinta un pas inainte datorita tehnologiei revolutionare: structura sa speciala in forma de fagure permite flexibilitatea 3D si asigura o circulatie superioara a aerului. Saltelele au in compozitie materiale atent selectionate, de calitate superioara, ce respecta mediul inconjurator si sunt foarte durabile in timp.

In viziunea designer-ului belgian Willy Poppe, Octaspring® a avut o misiune clara: sa devina cea mai confortabila saltea, fara compromis in ceea ce priveste calitatea, suportul corpului dar si protectia mediului. Dupa nenumarate prototipuri, Poppe a descoperit si perfectionat elementul-cheie al acestei saletele: cilindrul din Ecocell cu 8 fete si structura de fagure, denumit Octaspring®.

„Octaspring® este, cu siguranta, cea mai buna optiune in ceea ce priveste alegerea saltelei. Acest produs are multe avantaje fata de celelalte saltele existente. Datorita structurii speciale in forma de fagure, acesta permite miscare 3D, ofera suport personalizat in fiecare punct al corpului si asigura ventilatie superioara. Toate acestea garanteaza ca saltelele Octaspring® va vor oferi nopti linistite si un somn perfect!” Willy Poppe, inventatorul Octaspring®.

Colectia de produse Dormeo Octaspring® cuprinde 3 game de saltele - Octaspring® 3000, Octaspring® 6000 si Octaspring® 8000 si 2 tipuri de perne - cu forma anatomica si cu forma clasica. Cele 3 tipuri de saltele difera in functie de structura nucleului, de numarul de elemente Octaspring® si de duritatea acestora.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.