Advertorial Tendintele anului 2012 in amenajari

2012 este un an al contraselor naturale, al interioarelor relaxante si confortabile, al simplitatii si elegantei naturale si al accentelor glamour.

Brief overview 2012

Brocade, Damask, Paisley RETURNS!

Materialele Brocade, Damask si Paisley se din nou la mare cautare in 2012! Orice culoare este permisa in combinatie cu aceste pattern-uri minunate, elegante si rafinate.

Volume generoase din nou in trend!Tendinte amenajari

Obiectele de mari dimensiuni sunt gata oricand sa faca furori in acest sezon. Paturile inalte si voluminoase, scaunele cu spatare inalte, bibliotecile realizate pe suprafete mari de perete au revenit in acest sezon in atentia designerilor.

Paleta coloristica cu tente solare

Nuantele solare, luminoase - incepand de la tonurile de galben deschis si pana la cele de orange si chiar rosu, se incadreaza sezonul acesta in orice interior.

Electic vs Minimalist

2012 aduce o schimbare de look radicala asupra interioarelor, stilul minimalist fiind inlocuit cu succes de cel eclectic si chiar, in unele cazuri, de influentele baroc.

"Bling" AccentsTendinte amenajari 2012

Dincolo de influentele clare ce duc spre luminozitate si culoare, regasim necesitatea accentelor "wow". Vom regasi in acest sezon trenduri ce duc spre arta Scary, dar si spre stralucirea clasica Barbie.

Accente feminine

Daca ne intrebam ce mai putem pastra din tendintele anilor trecuti, un aspect este cert: feminitatea. Accentele Girlie & feminine se vor regasi in continuare in printuri, tapet, dar si in piesele de mobilier.

Interioare dramatice

Interioarele dramatice, in tonuri inchise, inspirate din anii ’80 vor reveni si ele in atentia noastra in acest an. "Rosu si Negru" va reveni ca una dintre combinatiile anului atat in fashion, cat si in Home Fashion.

Claritatea structurala

2012 aduce o redefinire clara a formelor artistice. Incepand de la liniile arhitecturale si continuand si in interior se va observa o intoarcere a traditionalului simplificat.

Materialele naturaleTendinte amenajari 2012

2012 readuce in atantia noastra decoratiunile naturale, precum blanurile naturale folosite la pleduri, perne decorative, covoare. Matasea, Lana, Casmirul si bumbacul vor fi si ele la mare cautare anul acesta... Si daca decoratiuni realizate din acestea au si pliuri succesul va fi garantat!


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri