AdvertorialTendintele anului 2012 in amenajari

Kudika
15 Februarie 2012

2012 este un an al contraselor naturale, al interioarelor relaxante si confortabile, al simplitatii si elegantei naturale si al accentelor glamour.

Exoticul se intoarce!

Mixurile de culori si materiale exotice se vor regasi in foarte multe interioare in acest an. Stilurile etnice inspirate din cultura africana, asiatica si a orientului mijlociu vor aduce idei decorative unice, vor oferi caldura si veselie spatiilor interioare.

Colour Trends

Un must have al acestui an il reprezinta nuantele de gri, pe care le poti folosi cu incredere in aproape orice combinatie de culori, texturi si pattern-uri. Culorile pietrelor pretioase (smarald, rubin, ametist, safir), precum si nuantele coralilor, turcoaz, auriu, combinate cu nuante confortabile de maro, ivory, argintiu, gri si tente calde de alb vor face senzatie in 2012.

Culorile solare sunt de asemenea foarte indragite in acest sezon. Incepand de la nuante calde de galben si pana la rosu solar, le puteti folosi pe toate anul acesta in interioarele dvs.
Accentele de culoare preferante anul acesta vor fi indigo, verde si nuantele hibrid de gri/bej.

Concluzii

Designul confortabil, stilul elegant, materailele luxoase si culorile luminoase s-au intors din nou in preferintele designerilor. Creativitatea se va bucura de libertatea de a folosi contraste puternice; de a combina materiale exotice, traditionale si luxoase; si jocuri de linii si forme.


Ioana Tinca
Interior Store

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.

Setari Cookie-uri