5 culori pentru mobila de bucatarie

Intr-o bucatarie, sunt importante nu numai accesoriile, piesele de mobilier si modul in care acestea din urma sunt dispuse, pentru a maximiza spatiul, ci si paleta cromatica abordata. Afla ce culori poti folosi pentru mobila de bucatarie.

Intr-o bucatarie, sunt importante nu numai accesoriile, piesele de mobilier si modul in care acestea din urma sunt dispuse, pentru a maximiza spatiul, ci si paleta cromatica abordata. Afla ce culori poti folosi pentru mobila de bucatarie.

Cea mai des utilizataCulori mobila bucatarie culoare in bucatarie este, cu siguranta, bejul. Aceasta culoare de pamant este una extrem de eleganta si se afla si in tendintele acestui an, intrucat este calda si inspira siguranta si liniste. Mobilierul poate fi din fronturi lucioase bej, din sticla sau chiar din lemn natur. In cazul in care optezi pentru un asemenea mobilier, scoate-l in evidenta prin culori contrastante. Astfel, blatul de bucatarie, pardoseala sau masa pot fi intr-o nuanta inchisa, in vreme ce accesoriile decorative pot avea culori indraznete.

Bleu-ul este o alta culoare pe care designerii o propun pentru bucatarie. In general, acesta se potriveste intr-o bucatarie clasica, rustica, mediteraneana sau shabby chic. Pune in valoare mobilierul cu ajutorul accentelor albe sau galben pai. Iti recomandam ca pardoseala sa fie alba, in vreme ce finisajul peretilor poate fi de tip mozaic, pentru a surprinde cat mai mult atsmofera specifica acestor stiluri decorative. De asemenea, poti opta pentru accesorii rosii sau intr-un verde deschis.

Pentru o bucatarieCulori mobila bucatarie moderna, iti recomandam sa alegi un mobilier cu fronturi lucioase, mov. Acesta este o culoare energizanta, ce stimuleaza apetitul. O bucatarie amenajata in aceasta culoare sugereaza lux si bogatie si creeaza o atmosfera rafinata. In ceea ce priveste culorile contrastante, opteaza pentru alb, galben sau negru, pentru un efect dramatic.

Rosul este o culoare potrivita in bucatarii, intrucat este un bun stimulant al poftei de mancare. Este energic, curajos si primitor si iti va anima bucataria. Daca iti doresti un mobilier rosu, atunci ai in vedere ca fronturile sa fie lucioase si asociaza aceasta culoare cu bejuri, griuri, negru sau alb. Daca ai retineri in ceea ce priveste aceasta nuanta, atunci poti opta pentru un bordeaux.

Culoarea naturii, verdele, va crea in bucataria ta senzatia de prospetime si vitalitate. Mobilierul verde este potrivit unei bucatarii moderne, insa, intr-o nuanta calma, ce bate spre culoarea oului de rata, poate fi folosit si intr-o bucatarie rustica. Scoate-l in evidenta cu nuante de galben, alb, bej sau bleu.

Foto 1: B&Q
Foto 2: Kit Stone


Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri