Setari Cookie-uri

5 culori pentru mobila de bucatarie

Intr-o bucatarie, sunt importante nu numai accesoriile, piesele de mobilier si modul in care acestea din urma sunt dispuse, pentru a maximiza spatiul, ci si paleta cromatica abordata. Afla ce culori poti folosi pentru mobila de bucatarie.

Bleu-ul este o alta culoare pe care designerii o propun pentru bucatarie. In general, acesta se potriveste intr-o bucatarie clasica, rustica, mediteraneana sau shabby chic. Pune in valoare mobilierul cu ajutorul accentelor albe sau galben pai. Iti recomandam ca pardoseala sa fie alba, in vreme ce finisajul peretilor poate fi de tip mozaic, pentru a surprinde cat mai mult atsmofera specifica acestor stiluri decorative. De asemenea, poti opta pentru accesorii rosii sau intr-un verde deschis.

Pentru o bucatarie Culori mobila bucatarie moderna, iti recomandam sa alegi un mobilier cu fronturi lucioase, mov. Acesta este o culoare energizanta, ce stimuleaza apetitul. O bucatarie amenajata in aceasta culoare sugereaza lux si bogatie si creeaza o atmosfera rafinata. In ceea ce priveste culorile contrastante, opteaza pentru alb, galben sau negru, pentru un efect dramatic.

Rosul este o culoare potrivita in bucatarii, intrucat este un bun stimulant al poftei de mancare. Este energic, curajos si primitor si iti va anima bucataria. Daca iti doresti un mobilier rosu, atunci ai in vedere ca fronturile sa fie lucioase si asociaza aceasta culoare cu bejuri, griuri, negru sau alb. Daca ai retineri in ceea ce priveste aceasta nuanta, atunci poti opta pentru un bordeaux.

Culoarea naturii, verdele, va crea in bucataria ta senzatia de prospetime si vitalitate. Mobilierul verde este potrivit unei bucatarii moderne, insa, intr-o nuanta calma, ce bate spre culoarea oului de rata, poate fi folosit si intr-o bucatarie rustica. Scoate-l in evidenta cu nuante de galben, alb, bej sau bleu.

Foto 1: B&Q
Foto 2: Kit Stone

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.