Advertorial Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor feminin

Dormitorul este incaperea careia ar trebui sa i se acorde cea mai mare importanta, intr-un proces de amenajare, avand in vedere faptul ca este o zona destinata odihnei, iar modul in care acesta este decorat poate influenta calitatea somnului nostru.

Dormitorul esteDormitor feminin incaperea careia ar trebui sa i se acorde cea mai mare importanta, intr-un proces de amenajare, avand in vedere faptul ca este o zona destinata odihnei, iar modul in care acesta este decorat poate influenta calitatea somnului nostru.

Daca iti doresti o incapere primitoare si confortabila, care sa te ajute sa te deconectezi, atunci iti recomandam sa iti decorezi dormitorul in stil feminin. O incapere cu influente feminine nu trebuie sa fie, neaparat, respingatoare pentru barbati, daca este decorat cu atentie si nu se exagereaza cu detaliile feminine.

In primul rand, Dormitor femininamenajarea unui astfel de dormitor presupune alegerea unei palete de culori pastelate. Albul, rozul pal, bleu-ul, violetul, culoarea oului de rata sau a somonului sunt cateva variante pentru care poti opta. Ca in orice amenajare, intregul proces incepe cu finisarea pardoselii si a peretilor. In ceea ce priveste peretii, iti recomandam sa optezi pentru un tapet cu motive florale. Daca acesta ti se pare prea feminin, atunci alege unul in dungi verticale, in culori pale sau in nuante de bej. De asemenea, poti finisa peretele, care doresti sa devina punctul focal, cu vopsea decorativa. In cazul pardoselii, alege una din lemn alb sau natur.

Pentru un dormitorDormitor feminin feminin, ai nevoie de un pat pe masura. In acest caz, ai mai multe optiuni. Poti alege unul de factura baroca, unul cu baldachin, pe care il poti realiza chiar tu, sau unul din fier forjat. In acest ultim caz, sunt foarte importante detaliile. Rama patului trebuie sa prezinte forme curbe, elegante.
Piesa de rezistenta intr-o astfel de incapere o constituie masa de toaleta. Comoda de inspiratie baroca, dar cu influente moderne, a fost in ultimele sezoane si inca mai este un must have. Ea poate fi in culori mai puternice, pentru a contrasta intregul decor, ori poate avea un imprimeu vesel. Amplaseaza oglinda pe comoda sau, daca spatiul iti permite, alege una supradimensionata, cu rama baroca, pe care sa o rezemi de perete.


Kudika
23 Ianuarie 2012
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri