AdvertorialSfaturi pentru amenajarea unui dormitor feminin

Kudika
23 Ianuarie 2012

Dormitorul este incaperea careia ar trebui sa i se acorde cea mai mare importanta, intr-un proces de amenajare, avand in vedere faptul ca este o zona destinata odihnei, iar modul in care acesta este decorat poate influenta calitatea somnului nostru.

In ceea ce priveste corpurile de iluminat, candelabrul este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca. Ai grija, insa, sa optezi pentru unul proportional cu dimensiunile incaperii. Un candelabru prea mare o sa creeze o senzatie de aglomerare si de apasare. Veiozele feminine au abajurul din tesaturi fine, elegante. In cazul lenjeriei de pat, ea trebuie sa fie in culori pastelate; poti alege una cu motive florale sau una simpla, accesorizand patul cu perne decorative cu diverse imprimeuri.

Nu in ultimul rand, intrucat detaliile sunt cele care fac diferenta, decoreaza incaperea cu sfesnice argintii sau aurii si tablouri cu rame baroce. Draperiile si perdelele trebuie sa fie din materiale fine si calitative. Alege o perdea simpla, in vreme ce draperiile pot fi in dungi sau cu motive florale.

Foto 1:
ASDA Elegant Living
Foto 2:
Ivory Pearl Interiors
Foto 3:
Emma Bridgewater

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.

Setari Cookie-uri