Setari Cookie-uri

10 intrebuintari ale ceaiului in locuinta

Ceaiul poate fi folosit cu succes atat impotriva diferitelor afectiuni, cat si in locuinta, la curatarea diferitelor suprafete.

Ceaiul este un produs cu niste calitati exceptionale, care este un remediu natural exceptional impotriva mai multor afectiuni. Insa, pe langa acestea, ceaiul s-a dovedit a fi si un produs ce poate fi folosit cu succes pentru curatarea diferitelor suprafete din locuinta si nu numai.

Daca, din punct de vedere medical, ceaiul este utilizat pentru a scapa de acnee, matreata, mancarimi, arsuri solare, pentru a calma pielea iritata, pentru a regla digestia, pentru energizare sau pentru a preveni bolile cardiovasculare si infectiile ori pentru a inalbi tenul, acesta are mai multe intrebuintari si in locuinta. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta 10 intrebuintari ale ceaiului, in locuinta.

1.Suprafete din sticla si oglinzi Intrebuintari ceai in locuinta: curatare suprafete si inlaturare mirosuri neplacute

Ceaiul reprezinta solutia perfecta, daca doresti sa scapi de urmele lasate pe suprafetele din sticla. Pentru a le inlatura, freaca geamurile si oglinzile cu un pliculet de ceai umed, dupa care sterge-le cu un prosop din hartie.
Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.