Setari Cookie-uri

Camera copilului - de la camera bebelusului la cea a adolescentului!

Camera copilului necesita o atentie sporita in ceea ce priveste amenjarea, mobilarea si decorarea, tinand cont de faptul ca aceasta este spatiul in care copilul isi petrece cea mai mare parte din timp. Alegerea incaperii si planificarea acesteia

Culorile in Camera Copilului

In mod cert, in ceea ce priveste culorile folosite in camerele de copii, s-a creat un mit – rosu sau roz pentru fete si albastru sau bleu pentru camerele de baieti. Este timpul sa schimbam putin atmosfera in camera copilului. Oricarui copil, este dovedit ca ii plac culorile calde, pastelate si accentele de culoare tari. Astfel evitati sa creati o incapere intr-o singura culoare. Acesta va fi monotona si nu il va atrage pe copil.
Iata cateva combinatii de succes:
- Alb & Roz – Este o combinatie care, cu siguranta va fi pe placul micutelor domnisoare.
- Alb & Albastru – Incearca acesta combinatie pentru camera micutului tau.
- Alb & Orange – Portocaliul este o culoare puternica, care va atrage atentia copilului tau. Combina-l cu foarte mult alb pentru a crea o incapere primitoare si vesela.
- Roz & Bleu – O combinatie inedita, perfecta pentru o camera vesela. Nu folositi nuante puternice ale culorilor, ci nuante pale.
- Galben & Albastru – Un joc de culori complementare, perfect pentru o camera de copii
- Alb &Verde – O combinatie odihnitoare si vesela in acelasi timp.

Mobilierul camerei de copii

Pentru alegerea mobilierului in camera copilului, va trebui sa tineti cont de toate necesitatile acestuia, dar si de faptul ca va creste foarte repede. Astfel, alegeti un mobilier pe care sa il puteti usor personaliza ulterior.
Propunerea noastra pentru mobilierul copilului este “Camera care Creste”. Astfel, puteti sa va bucurati odata cu copilul dvs. de un mobilier practic si functional, incepand din primele zile de viata si pana la adolescenta. Alegeti o colectie de mobilier care sa permita personalizarea acesteia odata cu cresterea copilului dvs.

Camera bebelusului

Mobilarea camerei bebelusului necesita piese de mobilier speciale, precum:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.