Setari Cookie-uri

7 metode de a folosi culoarea verde in locuinta ta

Verdele reprezinta culoarea pe care o regasim in natura in cantitatea cea mai mare, dar pe care foarte multe persoane evita sa o foloseasca in amenajari. Utilizat in nuantele si tonurile potrivite, poate fi folosit cu succes in mai multe forme, iar acestea sunt 7 metode de a-l introduce in locuinta ta.

6. Living contemporan - Designul contemporan ofera o mare permisivitate in ceea ce priveste paleta cromatica, propunand culori indraznete si revigorante. Un perete vopsit in nuante inchise de verde sau decorat cu un tapet in dungi sau cu motive florale va anima livingul tau; il poti pune in valoare decorandu-l cu tablouri cu rame albe sau rosii si, tododata, poti obtine un decor scandinav, montand pe acest perete sisteme de depozitare din lemn, in nuante nature. De asemenea, poti opta pentru un fotoliu simplu, verde sau cu un imprimeu in diferite nuante, care sa fie piesa centrala din incapere, in vreme ce covorul, vazele supradimensionate, pernele decorative si draperiile verzi nu trebuie sa lipseasca.

7. Meditatie - Verdele este benefic contemplarii, creativitatii si meditatiei, motiv pentru care poti amenaja incaperea in care te relaxezi in nuante pale de galben, bejuri, si tonuri deschise de verde. Decoreaza canapeaua in culoarea oului de rata cu perne decorative galbene, verzi sau albe, opteaza pentru cosuri si cutii din ratan, flori de camp, perdele diafane crem si tablouri sau platouri decorative verzi si galben-pai, iar incaperea va parea un colt din natura.

Foto via Ooh Food

Un articol de
Ana Marin

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.