Setari Cookie-uri

Confortul somnului, saltelele RELAXA

Alegerea unei saltele nu trebuie sa fie un lucru facut la intamplare si in graba, deoarece superficialitatea intr-o astfel de decizie, poate avea efecte negative asupra sanatatii noastre pe termen lung.

Calitatea, rezistenta, durata de utilizare, tehnologia de productie, raportul calitate-pret si, nu in ultimul rand, traditia de peste 30 de ani sunt elemente care motiveaza si sustin decizia de a avea un produs personalizat, pliat pe particularitile, nevoile si pretentiile fiecarui client (potential client).

In general, atunci cand ne hotaram sa achizitionam o saltea, ne lovim de o lozinca destul de neprietenoasa si foarte des folosita, (pret mare = calitate), care limiteaza optiunile pentru un segment de piata foarte extins. Acest segment de piata (populatia cu venituri medii) trebuie sa se raporteze la un anumit buget atunci cand achizitioneaza un anume produs, in cazul de fata... o saltea. Se spune ca o saltea, cu cat costa mai mult, cu atat calitatea ei este mai mare.

Saltelele RELAXA ofera o alta perspectiva asupra acestei abordari, deoarece calitatea nu sta intr-un pret mare, ci in respectul si grija pentru clientii nostrii. Acestia sunt intampinati de o oferta variata, clientul avand posibilitatea de alegere, nu in functie de pret, ci in functie de dorinte, pretul nefiind un factor de constrangere, limitativ.

RELAXA ofera o varietate si o flexibilitate consacrata, nu numai in ce priveste numarul mare de modele, dar si preturi accesibile tuturor.
Kudika
13 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.