Alegerea unei saltele nu trebuie sa fie un lucru facut la intamplare si in graba, deoarece superficialitatea intr-o astfel de decizie, poate avea efecte negative asupra sanatatii noastre pe termen lung.

Calitatea, rezistenta, durata de utilizare, tehnologia de productie, raportul calitate-pret si, nu in ultimul rand, traditia de peste 30 de ani sunt elemente care motiveaza si sustin decizia de a avea un produs personalizat, pliat pe particularitile, nevoile si pretentiile fiecarui client (potential client).

In general, atunci cand ne hotaram sa achizitionam o saltea, ne lovim de o lozinca destul de neprietenoasa si foarte des folosita, (pret mare = calitate), care limiteaza optiunile pentru un segment de piata foarte extins. Acest segment de piata (populatia cu venituri medii) trebuie sa se raporteze la un anumit buget atunci cand achizitioneaza un anume produs, in cazul de fata... o saltea. Se spune ca o saltea, cu cat costa mai mult, cu atat calitatea ei este mai mare.

Saltelele RELAXA ofera o alta perspectiva asupra acestei abordari, deoarece calitatea nu sta intr-un pret mare, ci in respectul si grija pentru clientii nostrii. Acestia sunt intampinati de o oferta variata, clientul avand posibilitatea de alegere, nu in functie de pret, ci in functie de dorinte, pretul nefiind un factor de constrangere, limitativ.

RELAXA ofera o varietate si o flexibilitate consacrata, nu numai in ce priveste numarul mare de modele, dar si preturi accesibile tuturor.

Salteaua Ortopedica

Caracteristici: h =180 cm, grad confort ***, fata iarna-vara, miez elastic (arcuri), pasla rigidizare (fetru), poliuretan, vata BBC, vata Pes., eventual husa fixa din materiale de acoperire cum ar fi: matase, bumbac.

Cu o fermitate medie spre dura, salteaua “Ortopedica” a devenit un produs popular si apreciat in randul unei mase largi de cumparatori, deoarece are caracteristici tehnice general apreciate:

- saltea cu arcuri din otel nedeformabil, tratate termic pentru fiabilitate;
- umplutura din poliuretan, vata amestec poliester cu bumbac, vata poliester;
- salteaua este special conceputa pentru a avea un grad de rigiditate mai mare; asigura o repartizare ortopedica a greutatii corpului, oferind o pozitie naturala coloanei vertebrale si a umerilor, fara sa provoace disconfort;
- husa fixa; se pot alege oricare dintre variantele de materiale de acoperire disponibile: matase sau bumbac, tricot silonat;
- salteaua are doua fete, special concepute pentru adaptarea de la anotimpul cald la cel rece;
- contine straturi de fibre care permit aerului sa circule prin structura saltelei pentru a o lasa „sa respire”; fibrele absorb umiditatea pentru a oferi un confort sporit in timpul somnului;
- inaltimea saltelei este de 18 cm;

Pentru a beneficia la maximum de calitatile ei, trebuie tinut cont de suportul pe il recomanda producatorul si de felul in care actioneaza asupra fermitatii acestei. Un suport lamelar este cel mai indicat pentru ca acest model sa se comporte la parametri ideali. Un suport gen placa poate rigidiza structura.

Cele doua fete vara-iarna dau o flexibilitate fluxului termic, asigura pastrarea caldurii iarna si permit disiparea caldurii pe timp de vara.

Tot in categoria saltelelor ortopedice, va putem recomanda salteaua Ortopedica 2 si salteaua Ortopedica Lux.
Se deosebesc intre ele foarte putin, prin inaltime, duritate si pret, fiind astfel concepute pentru numeroase modele de paturi, open sau cu salteaua incastrata.


In aceasta perioada si pana la finalul lunii septembrie SALTEAUA ORTOPEDICA se regaseste in oferta promotionala de saltele a magazinelor Elvila.

Salteaua Still

Caracteristici: miez elastic (arcuri ), fetru, placa latex pe ambele fete, tapitex pe fata vara, husa detasabila cu fermoar, matlasata cu vata minet, h= 200 cm.

Este un produs RELAXA, cu deosebite caracteristici, care acopera o multitudine de cerinte specifice necesitatilor exprimate pe piata, in contextul actual, in care confortul unui somn linistit si odihnitor devine conditie de baza.

Salteaua Still apartine unui segment de produse cu un renume consacrat, specialistii de la fabrica de tapiterie, RELAXA- Mizil, punandu-si in slujba clientilor, experienta, tenacitatea si dorinta de a oferi un produs unic si de foarte buna calitate, o imbinare fericita intre un material la moda azi (latex) si bine cunoscutele si clasicele arcuri.

Latex-ul are calitati apreciate de clienti, cum ar fi: nu isi va pierde forma, niciodata nu necesita aranjare, nu se lasa; suport excelent al corpului bazat pe principii biochimice si ergonomice; respect pentru mediu; auto-ventilatie si controlul umiditatii; respirabil; anti-fungic, igienic, anti-bacterial, rezistent la acarieni si cu caracteristici anti-alergice intrinseci de durata.

In randurile ce urmeaza, este descrisa compozitia interna a miezului saltelei Still.

Saltea cu arcuri si latex:

- saltea cu arcuri din otel nedeformabil, tratate termic pentru fiabilitate, placata pe ambele fete cu latex;
- asigura o repartizare egala a presiunii saltelei pe suprafata corpului, este confortabila, cu inalta elasticitate;
- contine straturi de fibre care permit aerului sa circule prin structura saltelei pentru a o lasa „sa respire”; fibrele absorb umiditatea pentru a oferi un confort sporit in timpul somnului;
- husa detasabila cu fermoar; material de acoperire: stofa Margaree, tratat impotriva alergenilor si acarienilor;
- saltea special conceputa pentru adaptarea de la anotimpul cald la rece, fiind prevazuta cu doua fete vara-iarna;
- inaltimea saltelei este de 200 cm;

In categoria saltelelor cu latex, se incadreaza si salteaua Super Still, avand acelasi miez, diferenta regasindu-se in gradul de rigiditate, aceasta din urma fiind mai moale si mai inalta (h = 220 cm).

Saltelele „Original Relaxa” se comercializeaza numai in reteaua nationala de magazine a companiei Elvila SA, prin magazinele colaboratorilor acesteia (Metro, Selgros si Carrefour) si prin cele ale distribuitorilor autorizati.

  • Kudika

    RAZI își spune povestea în Am plecat

  • Kudika

    Blugii de damă: Eternul clasic reinventat pentru stil și confort

  • Kudika

    adidas Sportswear lansează o nouă colecție Z.N.E

  • Kudika

    3 elemente esențiale pentru o casă inteligentă

  • Kudika

    Cele mai bune hobby-uri de făcut acasă

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri