Setari Cookie-uri

Cum alegi masa de bucatarie?

Intrucat bucataria constituie locul in care luam masa sau ne primim prietenii, masa de bucatarie devine piesa centrala. Alegerea potrivita a mesei, o adevarata provocare pentru multe persoane, presupune respectarea catorva criterii.

Blatul
In momentul in care doriti sa achizitionati o astfel de piesa de mobilier, este imperios sa tineti cont de materialul din care este realizata. Acesta se alege in functie de stilul in care este amenajata bucataria, de cat de des veti folosi masa si, totodata, trebuie sa aveti in vedere daca va fi folosita si pentru alte activitati decat aceea de a lua masa. Daca o veti folosi mai mult pentru a manca, puteti alege o masa cu blat din PAL melaminat sau sticla, insa aceasta din urma necesita o intretinere speciala, intrucat se pateaza foarte usor. Lemnul este un material rezistent, iar marmura sau granitul, materiale grele, au o durata de viata foarte lunga.

In linii mari, atunci cand alegeti masa de bucatarie, sunt importante atat dimensiunile sale si materialul din care este realizat, cat si stilul decorativ.

Imagini: Mac&Mac Interiors
Un articol de Ana Marin


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.