Setari Cookie-uri

Cateva recomandari de la Elvila pentru amenajarea biroului de acasa

Biroul de acasa, fie ca este utilizat pentru a lucra sau pentru a studia, fie pentru a citi sau a ne retrage in fata calculatorului, devine un spatiu important in locuinta fiecaruia dintre noi. Intrucat este o zona a carei destinatie are un rol strict functional, sunt necesare atat o amenajare corespunzatoare a acestuia, cat si o accesorizare corecta.

Biroul de acasa, fie ca este utilizat pentru a lucra sau pentru a studia, fie pentru a citi sau a ne retrage in fata calculatorului, devine un spatiu important in locuinta fiecaruia dintre noi. Intrucat este o zona a carei destinatie are un rol strict functional, sunt necesare atat o amenajare corespunzatoare a acestuia, cat si o accesorizare corecta. Transformarea unei camere intr-o incapere cu o asemenea intrebuintare constituie, pentru unele persoane, un proces anevoios, cu atat mai mut cu cat se doreste un birou stimulativ si confortabil in acelasi timp.

Chiar daca este vorba despre un birou, este important ca acesta sa fie un spatiu relaxant si comod. Dorim ca timpul petrecut aici si pe care il dedicam muncii sa fie cat mai placut. Pentru a obtine un astfel de spatiu, exista cateva aspecte de care se poate tine cont in procesul de amenajare a biroului de acasa.

Mobilierul folosit reprezinta cel mai important aspect in amenajarea biroului. Alegerea unor piese potrivite de mobilier de birou este de o insemnatate aparte atat pentru a asigura un confort sporit, cat si pentru ca acesta sa se incadreze in stilul de amenajare abordat. Obiectele de mobilier disponibile pe piata impaca ambele aspecte. Asadar, optati pentru un scaun ergonomic, care sa nu contribuie la acumularea oboselii. Acesta poate fi prevazut cu sisteme de reglare a inaltimii si a spatarului, care permit plierea scaunului pe corp. Daca spatiul va permite, puteti amplasa in incapere un fotoliu, in care va puteti desfasura activitatile care nu necesita prezenta unui birou.
Kudika
6 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.