Biroul de acasa, fie ca este utilizat pentru a lucra sau pentru a studia, fie pentru a citi sau a ne retrage in fata calculatorului, devine un spatiu important in locuinta fiecaruia dintre noi. Intrucat este o zona a carei destinatie are un rol strict functional, sunt necesare atat o amenajare corespunzatoare a acestuia, cat si o accesorizare corecta.

Va sfatuim sa alegeti dimensiunile biroului in functie de dimensiunea camerei si de necesitatile dumneavoastra. Un birou prea mare poate aglomera camera, iar unul prea mic este posibil sa nu faca fata nevoilor si obiectelor pe care le detineti.

Sistemul de depozitare este nelipsit din spatiul de lucru de acasa. Este imperios ca acesta sa raspunda cerintelor de inmagazinare si de sortare, astfel incat sa nu intampinati dificultati in gasirea articolelor necesare. Puteti opta pentru dulapuri si etajere fixe sau corpuri mobile, in vreme ce politele sunt utile pentru depozitarea obiectelor personale.

Iluminarea este un factor esential in amenajarea oricarei incaperi. Este recomandabil ca biroul sa fie corect luminat. O lumina slaba nu numai ca dauneaza sanatatii, ci si indeamna la somn. Va sfatuim sa optati pentru surse de iluminat puternice si sa plasati lampi de podea in colturile incaperii, pentru a asigura cantitatea de lumina necesara. Lampa de birou va poate ajuta in activitati precum scrisul sau cititul.

Chiar daca este o incapere functionala, paleta cromatica nu trebuie sa fie neaparat una sobra. Atat culoarea peretilor, cat si cea a pieselor de mobilier vor fi alese astfel incat sa nu indispuna. Puteti inlocui clasicul mobilier negru cu unul in culori nature, alb sau nuante deschise, pentru a crea o atmosfera placuta si pentru a va inveseli.

De asemenea, un rol important il au si obiectele decorative. Biroul trebuie sa fie corect accesorizat, asadar achizitionati suporturi pentru pixuri, hartii sau CD-uri. Plantele va vor ajuta sa va destindeti, iar tablourile cu diferite imagini pot inviora incaperea si o pot pune in valoare.

Amenajarea biroului de acasa trebuie, inainte de toate, sa reflecte personalitatea dvs. si sa contribuie la imbunatatirea starii de confort.

Recomandarile noastre pentru amenajarea biroului de acasa sunt:
Foto 1: Birou cabinet ALFA de la Elvila
Foto 2: Birou INBOX si polita perete de la Elvila


  • Kudika

    Victor Slav și iubita sa, Selina, au spus DA la Asia Express...

  • Kudika

    Dacă își dorește să fie cu tine, atunci va mută și cei mai înalți...

  • Kudika

    Primele imagini cu Camelia Potec, după ce a născut pentru a doua...

  • Kudika

    Caius Covrig anunță inaugurarea Kayus Luxury 5*. Investiția se...

  • Kudika

    Mihai Bendeac se luptă cu depresia de câțiva ani: Cred că am...

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri