Setari Cookie-uri

7 sfaturi de la Elvila pentru alegerea mobilei de bucatarie

In zilele noastre, bucataria a capatat un nou statut. Aceasta nu mai constituie doar locul in care gatim si luam masa, ci si zona in care petrecem cea mai mare parte a timpului. Tocmai din acest motiv sunt importante atat modul in care bucataria este mobilata si echipata, cat si aspectul sau.

Pentru unii dintre noi, bucataria a capatat un nou statut. Aceasta nu mai constituie doar locul in care gatim si luam masa, ci si zona in care petrecem o mare parte a timpului. Tocmai din acest motiv sunt importante atat modul in care bucataria este mobilata si echipata, cat si aspectul sau. Inainte de a incepe amenajarea propriu-zisa, este necesar sa va ganditi la activitatile pe care le veti desfasura in cadrul acesteia: cat de mult gatiti, daca luati masa in acest loc, daca doriti ca bucataria sa aiba functie de camera de zi sau este spatiul in care va invitati prietenii. Daca v-ati hotarat sa achizitionati mobila de bucatarie, Elvila va sfatuieste sa tineti cont de cateva aspecte pentru a face o alegere buna.

1. Dupa ce aflati dimensiunile acestei incaperi, este necesar sa va hotarati asupra stilului decorativ. Stilul decorativ este de preferat sa fie acelasi cu cel folosit pentru amenajarea locuintei, cu scopul de a pastra o imagine unitara. Fie ca este un stil contemporan, rustic sau clasic, acesta trebuie sa va reflecte personalitatea, pentru a va putea bucura de timpul petrecut in bucatarie.
Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.