Ce sfaturi iti ofera Elvila pentru amenajarea camerei copilului?

Ce sfaturi iti ofera Elvila pentru amenajarea camerei copilului?

Intrucat meseria de parinte este una foarte grea, aceasta devine si mai dificila atunci cand vine vorba despre camera copilului si de intimitatea sa. Incaperea lui este pentru acesta mai mult decat un sanctuar, este un spatiu privat, in care isi desfasoara majoritatea activitatilor, este locul in care fiecare obiect are amprenta sa personala.

Intrucat meseria de parinte este una foarte grea, aceasta devine si mai dificila atunci cand vine vorba despre camera copilului si de intimitatea sa. Incaperea lui este pentru acesta mai mult decat un sanctuar, este un spatiu privat, in care isi desfasoara majoritatea activitatilor, este locul in care fiecare obiect are amprenta sa personala. Retail jobs

Fiind o zona care trebuie sa indeplineasca mai multe functii, este foarte important sa ii dezvaluie propria personalitate. Delimitarea incaperii trebuie sa se faca in functie de activitati, incercand a profita cat mai mult de spatiul disponibil. Inainte de a incepe procesul de amenajare, este recomandat sa stabiliti care sunt zonele functionale si, mai ales, sa va sfatuiti cu cel mic si sa aflati care sunt preferintele sale in materie de culori si nu numai. De asemenea, va trebui sa va hotarati impreuna ce tema doriti sa abordati, astfel incat incaperea sa fie vesela, confortabila si pe placul sau.

In primul rand, intreaga desfasurare va porni de la decorarea peretilor. Culorile calde stimuleaza odihna si vor ajuta la obtinerea unui spatiu odihnitor si primitor, dar, mai mult ca sigur, copilul dumneavoastra isi va dori o camera cat mai vesela, in culori vii. In acest caz, puteti vopsi un singur perete in culoarea preferata, putand opta pentru diverse motive, precum dungile ori modelele florale, sau puteti aplica un tapet. Stickerele decorative nu trebuie sa lipseasca din camera celui mic, in vreme ce tablourile sau fotografiile favorite vor anima incaperea.

Depozitarea este, cu siguranta, cel mai important aspect, cu atat mai mult cu cat copiii tind sa fie dezordonati. In incercarea de a obtine cat mai multa suprafata libera, pentru ca acesta sa se poata desfasura in bune conditii, corpurile multifunctionale vor ajuta la maximizarea spatiului. Astfel, patul poate fi amplasat deasupra biroului, poate fi rabatabil sau poate fi prevazut cu sertare pentru depozitare. Jucariile pot fi inmagazinate in cutii si cosuri din ratan sau chiar plastic. Utilizand polite, puteti crea pe un perete un ansamblu cat mai original, pe care fiul sau fiica dumneavoastra isi poate amplasa cartile, jucariile sau orice alte obiecte personale.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri