Setari Cookie-uri

Canapele Elvila, traditie si confort

Imbinand eleganta cu traditia unui brand de renume pe piata mobilei din Romania, canapele Elvila au fost gandite si realizate pentru a va bucura momentele de relaxare petrecute alaturi de familie si prieteni.

Recomandata unor spatii mai putin generoase, canapeaua York apartine unui gen de mobilier, care ne aminteste de moda anilor 50, aceasta perioada fiind una in care amalgamul elementelor vechi si noi se face simtit si mai ales, imbinarea dintre util si estetic devine evidenta.

Desi are un aspect pretios, luxos, design-ul sau o face sa para zvelta si gratioasa, astfel putand fi centru de interes al unui living cu influente art deco, dar la fel de bine, incadrandu-se in rigorile si sobrietatea unui birou clasic.
Pielea ecologica sau pielea naturala sunt materialele recomandate pentru suprafata de acoperire a acestei canapele.


5. Canapeaua Atlantic


Moderna, spatioasa, raspunzand dorintei de simplitate si confort, aceasta canapea corespunde cerintelor zilelor noastre, atat din punct de vedere al confortului si ergonomiei, cat si al aspectului.

Este recomandata celor, care prefera sa-si amenajeze locuinta in stil minimalist, potrivindu-se perfect acestuia. Acest gen de mobilier se evidentiaza in mod special, prin numarul redus de piese, intr-o geometrie simpla, definita de linii drepte.

Intr-un living minimalist, decorurile sunt putine ca numar, de dimensiuni mari si de calitate superioara.
Canapeaua Atlantic capata importanta intr-o astfel de amenajare, devenind punctul de interes al livingului, elementul care da greutate, stabilitate si caldura in acest decor simplu si aerisit.

In functie de preferinte, exista mai multe optiuni in ce priveste materialul de acoperire si culoarea acestuia, fiind posibila executarea ei atat din material textil, cat si piele ecologica sau piele naturala.
Canapeaua se extinde, fiind astfel o solutie confortabila pentru serile in care musafirii dumneavoastra vor sa ramana peste noapte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.