Setari Cookie-uri

Canapele Elvila, traditie si confort

Imbinand eleganta cu traditia unui brand de renume pe piata mobilei din Romania, canapele Elvila au fost gandite si realizate pentru a va bucura momentele de relaxare petrecute alaturi de familie si prieteni.

Intr-un spatiu conceput numai pentru tine, o oaza de lumina, alb imaculat, mister si o placuta senzatie de detasare, iti este oferita de cocheta canapea Delia.

Cu un design pretios, elegant, cu o linie vibrata si vaporoasa, aceasta canapea poate fi completarea ideala a unui birou, a unui living decorat intr- un stil eclectic (imbinarea intre mai multe perioade si stiluri, avand in comun trasaturi legate de culoare, textura,finisaje etc.si nu in ultimul rand, o putem intalni ascunsa intr-un colt al dormitorului nostru.
Suprafata de acoperire poate fi din piele ecologica sau naturala sau stofa, intr-o paleta de culori variata.

Canapeaua se poate executa si in varianta extensibila.

3. Canapeaua Delphi

Cu un aspect aristocrat, care ne duce cu gandul la vechile locuinte englezesti, canapeaua Delphi, pare creata special pentru impatimitii stilului british.

Linia sobra, dar actuala, ancorata in cerintele contemporane, in care confortul si caldura caminului sunt elemente indispensabile vietii cotidiene, se potriveste perfect unui ambient elegant si armonios, in care prezenta mobilierului clasic se impune de la sine.

Forma canapelei este accentuata de doua garnituri de bumbi metalici patinati, care sporesc nobletea si rafinamentul produslui. Accesorizat cu elemente de décor, cum ar fi lampi, suporti din metal patinat pt lumanari , masuta din lemn masiv, canapeau Delphi devine piesa de rezistenta a livingului tau.

Ca material de acoperire, puteti alege din mai multe modele de piele naturala sau ecologica, diversificat colorata.

Citește și:


4. Canapeaua York

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.