Setari Cookie-uri

Alege jaluzelele potrivite locuintei tale

In momentul in care vine vorba de ferestre, problemele legate de acestea se rezuma la intimitate, la cantitatea de lumina patrunsa in interiorul locuintei, dar si la modul de intretinere al acestora si decorarea lor.

Jaluzelele orizontale sunt foarte practice si se monteaza la fel de usor ca cele din bambus. Dezavantajele acestora sunt timpul necesar curatarii lor, de multe ori fiind nevoie de desfacerea lor, si faptul ca acopera numai suprafata ferestrei. Pentru incaperile precum bucatariile sau cele cu ferestre mici, puteti opta pentru jaluzele de tip rolete, care sunt foarte practice si usor de adaptat unei locuinte contemporane.
Nu in ultimul rand, jaluzelele verticale sunt foarte usor de curatat, iar in incaperile mici, creeaza impresia de spatiu. Acestea trebuie sa fie cu o palma mai late decat fereastra sau pot acoperi intregul perete, iar avantajul lor este ca le puteti dimensiona in functie de necesitatile dumneavoastra, insa atmosfera obtinuta este una sobra, rece, tocmai din acest motiv fiind recomandabile birourilor.
Foto 1: Digetex HOME
Foto 2:
House Couturier
Foto 3,4:
Sunway Blinds
Un articol de Ana Marin
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.